Când ar fi început, de fapt, relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam”

 Ifrim Georgiana
.

Zilele trecute, Spike și Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, au fost fotografiați în timp ce se plimbau împreună și se sărutau. Rapperul a comentat, ulterior, ipostazele în care au fost surprinși, ținând să precizeze că este vorba despre o colaborare profesională. În mediul online, comediantul a scris un mesaj referitor la schimbările din viața Liviei, susținând că i s-au confirmat „anumite bănuieli'. Iată de când s-ar fi înfiripat, de fapt, relația dintre Spike și fosta soție a lui Cătălin Bordea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La mijlocul lunii iulie, Cătălin Bordea și Livia Eftimie au divorțat, după o căsnicie de aproximativ 8 ani. Anunțul separării legale a fost făcut de actor, precizând că ruptura dintre ei nu a fost provocată de un „motiv clasic'. La aproape două luni de la divorț, fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Spike, prieten apropiat al comediantului. La scurt timp, pe rețelele de socializare, câștigătorul „America Express' a postat un mesaj neașteptat, susținând că vede lucrurile mai limpede și că i s-au confirmat anumite bănuieli, fără a menționa, însă, numele fostei soții.

ee

Citește și: 'Despre morți numai de bine. Anumite bănuieli…'. Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și prietenul său, Spike, formează un cuplu

Citește și: Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, merge la psiholog. După divorț, are o relație cu Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostaze tandre în așternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara Roman în scaun cu rotile, plimbată de nepoata ei: „Isa a insistat să ieșim cu pe malul lacului”

De cât timp formează un cuplu Spike și Livia Eftime

Până în acest moment, Livia Eftmie nu a confirmat relația cu Spike, în timp ce rapperul a făcut declarații vagi, invocând un parteneriat în afaceri. Surse apropiate celor doi susțin că relația s-a înfiripat în urmă cu câteva luni, ba mai mult, Cătălin Bordea ar fi știut despre sentimentele care îi leagă.

„Relația dintre Livia și Spike durează de câteva luni, iar până acum au reușit să rămână discreți. Cătălin Bordea știa despre relația Liviei cu Spike.

Ea, oarecum, l-a înșelat pe Cătălin, dar și Cătălin, la rândul lui, și-a făcut o nouă relație…Bine, într-adevăr, nu cu o prietenă de-ale Liviei!', au spus surse apropiate, potrivit playtech.ro.

Cătălin Bordea: „Nu mă așteptam'

Contactat de jurnaliști, Cătălin Bordea a sugerat că ar fi fost luat prin surprindere de vestea că Livia, fosta lui soție, și Spike formează un cuplu. Comedinatul nu a comentat prea mult schimbările din viața fostei partenere, adoptând aceeași atitudine rezervată ca atunci când a anunțat divorțul.

„Nu mă așteptam…Tu te așteptai? Dacă nu te așteptai, atunci suntem pe aceeași lungime de undă!', a spus actorul, potrivit aceleiași surse.

„Despre morți numai de bine'

Imediat după ce au apărut imaginile cu Spike și Livia Eftimie, Cătălin Bordea a postat un mesaj în mediul online, susținând că i s-au confirmat anumite bănuieli. Deși nu a menționat numele fostei soții, actorul a sugerat, subtil, că suspecta o apropiere între aceasta și artist.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli.

Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine', a scris Cătălin Bodea pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton