Când are loc finala Burlacul și ce schimbări au apărut în program

 Dumba Gabriela
.

Când are loc finala Burlacul? Emisiunea Burlacul 2021 se apropie de final. Fanii emisiunii, care așteaptă cu sufletul la gură finalul show-ului, trebuie să știe că au apărut modificări în Finala Burlacul 2021. Mai mult, pe pagina dedicată fanilor deja se fac pariuri legate de câștigătoarea sezonului 6.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o pauză de aproximativ șase ani, emisiunea Burlacul a revenit cu sezonul 6, iar Andi Constantin este rolul principal, care își caută jumătatea. În acest moment în concurs au mai rămas cinci fete: Melissa, Malinka, Simona, Ana și Alexandra.

135246315_1519660518422175_8570328956719828663_n135246315_1519660518422175_8570328956719828663_n

Când are loc finala Burlacul

Când are loc finala Burlacul? La debutul emisiunii, show-ul era difuzat vinerea de la ora 20:00, apoi grila a fost schimbată după doar cinci ediții și emisiunea este difuzată din aprilie și până în prezent în fiecare joi, de la ora 23:00.

Finala Burlacul 2021 va avea loc pe 1 iulie de la ora 20:30, potrivit wowbiz.ro.

Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură Finala Burlacul 2021 și mai ales să afle cine va fi câștigătoarea.

Andi Constantin, impresionat de Ana Bene la Burlacul

Ana Bene este de profesie cosmetician și make up artist, dar printre pasiunile ei se numără și sporturile de iarnă. Locuiește în Cluj Napoca și crede că are șanse mari să îl cucerească pe Andi Constantin.

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare.

Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine.

Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani”, i-a spus Ana Bene lui Andi Constantin.

Citește și: Burlacul Andi Constantin, despre dezamăgirea în dragoste care i-a „stricat” relațiile: „Atunci aveam tot, dar…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii:'Faptul că a existat o conexiune între noi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:'Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele'/ EXCLUSIV

Cine este Andi Constantin, Burlacul 2021

Andi Constantin, multiplu campion la fitness și antreprenor, cunoscut pentru rolul de ispită la Insula iubirii își va alege aleasa inimii din 25 de concurente, care au fost de la începutul emisiunii.

„Când mi-a fost propus acest proiect mă aflam într-o etapă a vieții în care simțeam că singurul lucru care îmi lipsește pentru a mă considera un om împlinit este să am alături o persoană pe care să o iubesc și care să mă iubească.

Am considerat că propunerea venită din partea Antenei 1 este semnul că acesta este drumul pe care trebuie să merg, pentru că a fost atât de mare coincidența între dorința mea și a lor de a relua acest format după șase ani de pauză’, a declarat Andi Constantin pentru TVMania.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton