Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul: „Aduce în prim-plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată. Am fost surprinși de...”

 Ifrim Georgiana
.

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Cel mai fierbinte reality show al verii se apropie cu pași repezi de final. Ultimul episod promite tensiuni și revelații, pe măsură ce concurenții își înfruntă sentimentele și deciziile luate pe parcursul competiției. Anul acesta, fanii au ocazia să urmărească finala live, alături de Radu Vâlcan și ispitele care au făcut parte din această aventură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Cel de-al optulea sezon al show-ului de la Antena 1 a debutat pe 15 iulie. Timp de 21 de zile, cuplurile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.

iubiriiiubirii

Citește și: Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat între ea și Dani în pat: „Mi-a dat voie să fac ce simt și ce vreau eu. I-am arătat drumul spre fericire…'

Citește și: Cine este Maria Tebieș, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani, s-a născut în Canada și este medic rezident

Citește și: De ce nu vrea David Popovici să știe câți bani are în cont. Cine se ocupă de finanțele marelui sportiv: „Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu”

Citește și: Ce promisiune și-au făcut Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte să plece la Asia Express: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi…'

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Reality show-ul Insula iubirii a devenit un adevărat fenomen la nivelul întregii ţari şi nu numai şi a generat un val de evenimente încă de la lansarea sezonului.

Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii se vor număra gazda reality show-ului, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon. În doar prima zi de la anunțarea evenimentului, peste 1600 de bilete au fost achiziționate.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe care care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!', dezvăluie Radu Vâlcan.

Insula Iubirii a devenit un fenomen național

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Încă de la începutul sezonului, replici ale concurenţilor şi ale ispitelor s-au viralizat, ba chiar au fost inscripţionate pe tricouri, bijuterii, odorizante de maşină, sau tatuaje temporare şi alte asemenea. Reţelele de socializare au fost luate cu asalt de acest fenomen, materialele postate de către fanii şi creatorii de conţinut, care fac referire la Insula Iubirii, ajungând la milioane de vizualizări.

Artiştii au fost şi ei cuceriţi de fenomenul Insula Iubirii şi au reacţionat pe reţelele lor de sociale. ADDA, Connect-R, Emilian, Ioana State (care şi-a deschis show-ul de stand-up cu melodia „Shine bright like a diamond' iar reacţia publicului a fost exact cea scontata) sau Laura Giurcanu sunt doar câţiva dintre aceştia. A urmat şi o piesă, semnată Jimmy Dub, inspirată tot de Insula Iubirii. Fenomenul Insula Iubirii se reflectă şi în cifrele de audienţă, emisiunea fiind lider de piaţă, de la lansare. 

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii. Vor pleca împreună sau separat din Thailanda?

Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Cinci cupluri trec prin cel mai dur test de fidelitate în cadrul show-ului. Timp de 21 de ani, îndrăgostiții locuiesc separat, dar în compania unor ispite mai seducătoare decât oricând.

Cristina și Andrei au mai participat și la ‘Mireasă pentru Fiul Meu’. Andrei și Cristina s-au cunoscut și căsătorit legitim în cadrul emisiunii în urmă cu 10 ani. S-au mutat împreună după terminarea show-ului, iar Andrei a devenit hairstylist. După un deceniu de mariaj, Andrei și Cristina au venit să-și testeze iubirea pe Insulă.

Iustina și Cornel sunt alt cuplu participant la Insula Iubirii. Au o relație de aproape doi ani, iar miza lor este și mai mare, dat fiind că s-au înscris la emisiune cu câteva luni înainte de nuntă.

Daiana și Rareș sunt un alt cuplu care, după câte se pare, au rămas împreună și după testul la care s-au supus reciproc. Chiar și după terminarea emisiunii, aceștia au postat poze împreună și par la fel de îndrăgostiți.

Maria și Daniel au venit la Insula iubirii- sezonul opt să își testeze relația. Sunt împreună de 5 ani și vor să se convingă dacă sunt pregătiți să facă pasul următor.

Claudiu și Simona au venit în Thailanda după eliminarea altui cuplu – Robert și Bianca. Cei doi sunt împreună de aproximativ un an, iar relația lor a fost marcată de infidelitate. Încă de la prima ediție, concurentul a format o conexiune cu ispita Anamaria.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton