Când are loc nunta cuplului Dani Oțil - Gabriela Prisăcariu. Ea va purta o singură rochie de mireasă: „Probabil că voi și plânge”

 Ifrim Georgiana
.

În anul 2021, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus „Da' în fața ofițerului de stare civilă. La acea vreme, soția prezentatorului era însărcinată cu băiețelul lor, Tiago, care a venit pe lume câteva luni mai târziu. Ei bine, anul acesta, cei doi vor face cununia religioasă și petrecerea de nuntă, evenimente despre a vorbit pe larg fotomodelul. Iată când va avea loc nunta și ce decizie a luat Gabriela Prisăcariu cu privire la ținuta ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai mulți ani, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au intersectat la sediul Antena 1, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Prezentatorul TV tocmai încheiase o emisiune, în timp ce fotomodelul purta o rochie de mireasă, cu care defilase într-un alt show. În 2021, aceștia au devenit oficial soț și soție, an în care au devenit și părinți pentru prima dată.

dan9dan9

Anul acesta, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil fac nunta, iar soția prezentatorului de la Antena 1 a făcut primele declarații despre marele eveniment. Fotomodelul spune că a început pregătirile din timp, căci își dorește că totul să fie organizat în cel mai mic detaliu. Despre ținuta pe care o va purta, Gabriela Prisacăriu a adăugat că și-a ales deja rochia și este copleșită de emoții când se imaginează în fața altarului.

Citește și: Dani Oțil a povestit cum a fost abordat de o vecină, după ce se întâlneau zi de zi în lift: 'Unii au fani, alții obsedați în bloc'

Citește și: Gabriela Prisăcariu a vrut să-l părăsească pe Dani Oțil: „Dacă nu eram atât de departe, noi nu am mai fi fost astăzi împreună”

Citește și: Cum arată Mirona, fiica lui Miron Cozma. Are 30 de ani, e foarte frumoasă și pasionată de scris

Citește și: Cum a răspuns Dinu Maxer, întrebat dacă o vrea înapoi pe Deea: „Poate un război nuclear, să fim obligați să…”

Când are loc nunta cuplului Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fac petrecerea de nuntă și cununia religioasă în vara acestui an. Se pare că toate detaliile au fost puse la punct din timp, căci mireasa își dorește o organizare perfectă.

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct. (…)

Nu, cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine', a spus prezentatoarea TV la Antena Stars.

„Alături de el am devenit femeie'

De când au devenit părinți, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au o relație mult mai consolidată. Fotomodelul spune că nu are deloc certuri cu prezentatorul TV, iar atmosfera în casa lor este foarte relaxantă.

„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el', a mai spus fotomodelul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton