Când are loc nunta lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii: „Iubita mea nu se aștepta să o cer”. De ce a divorțat de Hannelore, la doar șase luni de la căsătorie

.

În primăvara acestui an, Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie, iar cei doi se pregătesc să facă nunta. Recent, fostul concurent de la reality show a făcut primele declarații despre mult așteptatul eveniment, susținând că viitoarea lui soție nu se aștepta să fie cerută în căsătorie. De altfel, tânărul de 32 de ani a devăluit motivele divorțului de Hannelore Ulrich, coregrafa cu care a fost căsătorit pentru doar șase luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula Iubirii’, sezonul 4. În cadrul emisiunii, tânăra coregrafă și Andi Constantin au încercat să lege o relație, însă au părăsit show-ul pe drumuri separate. După încheierea filmărilor, Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste și s-au căsătorit, însă au divorțat după numai șase luni.

La patru ani de atunci, Bogdan Ionescu și-a regăsit fericirea în brațele altei femei și este pregătit să se căsătorească. Ispita de la „Insula Iubirii’ a cerut-o în căsătorie pe actuala parteneră, iar cununia civilă este planificată chiar luna aceasta.


Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii se căsătorește din nou, la patru ani de la divorțul de Hannelore: „Este pregătită…'

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii vrea să devină tată: „Deja e în plan'

Citește și: Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a fost dat dispărut. Când și unde a fost văzut ultima oară: „Era la cerșit…'

Citește și: Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă. Explicațiile șocante ale bărbatului: „A fost în legitimă apărare’


Când are loc nunta lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii

Vara aceasta, Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii și iubita lui vor spune „DA’ în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi plănuiesc să facă nunta anul viitor, căci au nevoie de timp pentru a pune toate detaliile la punct,

„Ne-am cunoscut printr-o prietenă comună şi din prieteni am ajuns să fim un pic mai mult de atât (n.red. râde). Şi acum am ajuns cei mai buni prieteni. Cred că asta este cel mai important lucru.


Nunta vrem să o facem la anul, cununia cred că va fi luna acesta sau luna viitoare, dar nunta sigur anul viitor. Nu ne grăbim cu nunta pentru că noi deja stăm împreună. Ne-am mutat împreună aproape în acelaşi timp în care ne-am şi cunoscut. Nu simţim nevoia să ne grăbim, iar iubita mea nici măcar nu se aştepta ca eu să o cer. Eram foarte bine aşa cum eram, dar am zis că anul viitor o să facem şi petrecerea’, a povestit fosta ispită, potrivit fanatik.ro.

Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich au divorțat după 6 luni


Întorși de la Insula Iubirii, Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich și-au mai acordat o șansă și s-au căsătorit. După numai șase luni, tânărul de 32 de ani a inițiat divorțul, motivând că fosta lui soție s-a întors la „vechile obiceiuri’.

„Când ne-am întors, o perioadă a fost totul ok între noi, după care s-a revenit la vechile obiceiuri. Ea obişnuia să vorbească cu persoane străine şi încerca să se confeseze sau cel puţin să îşi caute de milă în alte persoane. Iar eu nu am putut să înghit acest lucru şi am hotărât să punem punct. De fapt, eu am hotărât să pun punct. Eu am iniţiat actele de divorţ şi tot, la şase luni după căsătorie. Ca dovadă, ea (n.red. Hannelore) este acum într-o relaţie cu un fost prieten de-ai mei şi au şi rămas împreună’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


De ce au divorțat Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich

Bogdan Ionescu a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei de a divorța de Hannelore Ulrich. Fosta isiptă de la „Insula Iubirii’ a sperat la o schimbare în relația lor, însă lucrurile s-au înrăutățit după întoarcerea din Thailanda.


„M-a deranjat comportamentul ei, atitudinea, vorbele ei faţă de mine. Nu a existat respect faţă de mine, ceea ce era foarte în contradictoriu cu ce se întâmpla acasă. Acasă, respectul faţă de mine exista, dar se pare că atunci când nu mai era lângă mine, respectul nu mai exista. Drept dovadă, totul a fost un teatru. Dacă se apropia fizic mai mult de Andi, poate era mult mai uşor pentru mine să iau decizia. Decizie pe care oricum, am luat-o după şase luni.

Atunci când o persoană greşeşte, face orice îi stă în putere să se împace. Eu am sperat la o schimbare, dar din păcate nu s-a întâmplat. Nunta propriu zisă nu era nicio problemă să o anulez. Nu erau date avansuri financiare mari. Erau cred că 1000 de euro daţi, deci o nimica toată. 1000 de euro pierdem într-o săptămână fără probleme, numai ieşind în oraş’, a încheiat tânărul.

Sursa foto: Facebook