Când au apărut, de fapt, problemele în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. S-au despărțit după nunta Mariei Constantin

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio, după o relație care a durat mai bine de trei ani. Cei doi nu au vorbit explicit despre motivele care au produs ruptura, însă surse apropiate lor susțin că decizia i-ar aparține, de fapt, omului de afaceri. De altfel, relația s-ar fi aflat pe butuci de câteva săptămâni bune, însă ambii și-au dorit discreție maximă în această perioadă. Iată când au apărut problemele din relația Biancăi Drăgușanu cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău, cel cu care a format un cuplu aproape trei ani. În afara acestei declarații, blondina nu a mai oferit alte detalii despre modul în care s-au derulat evenimentele, însă afaceristul a avut o abordare mai deschisă, sugerând că fosta lui parteneră nu l-a apreciat îndeajuns în ultimii ani. Imediat după, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj tranșant pentru fostul ei iubit, arătându-și nemulțumirea vizavi de afirmațiile făcute de el în spațiul public. Acum, surse apropiate lor au dezvăluit noi detalii din culisele despărțirii, precizând că Gabi Bădălău a fost cel care a pus punct relației.


Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj dur către Gabi Bădălău, după declarațiile lui despre despărțire: „Penibil! Bărbații nu vorbesc despre…’. Și-au spus adio după 3 ani de relație

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au separat: ‘Despărțirea lor nu mă…’

Citește și: Daniela Gyorfi, dezamăgită că nu a mai cântat la nunta lui Alin Oprea cu Medana: „Am așteptat ore întregi. Nu m-am distrat’


Citește și: Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată a doua oară: „Vă iubesc'Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată a doua oară: „Vă iubesc'

Când au apărut, de fapt, problemele din relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău

În primăvara acestui an, Bianca Drăgușanu susținea că-și dorește mai multă discreție în relația cu presa, așa că nu a mai oferit detalii despre viața ei privată, dar mai ales sentimentală. Blondina a continuat să se afișeze în mediul online și la evenimente mondene cu Gabi Bădălău, însă fără a mai povesti dedesubturile relației, așa cum o făcea cândva. În urmă cu două zile, fosta prezentatoare de la Kanal D a confirmat despărțirea de omul de afaceri, după trei ani petrecuți împreună.


Surse din anturajul lor susțin că problemele din relație au apărut de câteva săptămâni bune, însă niciunul nu și-a dorit ca despărțirea să fie mediatizată. Pe 4 august, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica, eveniment care s-a desfășurat în restaurantul deținut de familia omului de afaceri. Cei doi au pozat într-un cuplu fericit, însă imediat după ar fi decis să încheie relația, potrivit spynews.ro.

Deși au trecut printr-o serie de împăcări și despărțiri, se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au mai reușit să gestioneze problemele recente din relație. Omul de afaceri ar fi fost cel care a inițiat separarea, pe fondul episoadelor violente din partea blondinei. De altfel, fostul soț al Claudiei Pătrăcanu nu a mai putut tolera posesivitatea fostei prezentatoare de la „Detectorul de minciuni’.


Gabi Bădălău a dezvăluit motivele despărțirii de Bianca Drăgușanu

După despărțire, Gabi Bădălău a adoptat o atitudine diplomată, susținând că păstrează respectul față de Bianca Drăgușanu și relația avută cu ea. Omul de afaceri a dat de înțeles că nu a simțit apreciere din partea blondinei, indiferent de inițiativele avute pe parcursul celor trei ani petrecuți împreună.


„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare.

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat.„, a spus afaceristul, potrivit aceleiași surse citate mai sus.

Sursa foto: Facebook