Când este finala Asia Express 2024. Câștigătorii pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro

.

Când este finala Asia Express 2024. În această toamnă, la Antena 1 a debutat sezonul 7 Asia Express – Drumul Zeilor. Show-ul se apropie cu pași repezi de final și doar câteva echipe au mai rămas în competiție din cele 9. Câștigătorii vor pleca acasă cu un premiu uriaș, în valoare de 30.000 de euro. Iată când se va difuza marea finală și ce show va intra apoi în grila postului TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Când este finala Asia Express 2024. Asia Express se numără printre cele mai îndrăgite și urmărite show-uri din România. Emisiunea de la Antena 1 a ajuns la sezonul 7, ce a debutat în această toamnă, cu 9 echipe înscrie în concurs. De-a lungul edițiilor, concurenții au rămas tot mai puțin, astfel că marea finală se apropie cu pași repezi. Aflați în continuare când va avea loc.

Citește și: Irina Fodor, detalii spumoase din culisele Asia Express 2024. Cum gestionează conflictele dintre concurenți: „Eu am tot ‘biroul în mașină. Și la cazări apar surprize, chiar dacă noi nu batem din ușă în ușă…' Ce nu se vede la TV / EXCLUSIV


Citește și: Primele imagini cu Irina Fodor după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024: „Tare dor mi-a fost’ / Ce reacție a avut fiica ei când s-au revăzut și cum l-a surprins pe Răzvan Fodor

Citește și: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine! Nu se vede nimic din…’. Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos, după filmările pe care Pepe i le-a arătat la TV

Citește și: Oana Pellea, revoltată după ce Alina Ceușan s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Câtă lipsă de bun simț, câtă vulgaritate. Să vă fie rușine!’. Mesajul influenceriței după valul de critici


Când este finala Asia Express 2024. Câștigătorii pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro

Când este finala Asia Express 2024. Marea finală a show-ului Asia Express 2024, sezonul 7, va fi difuzată miercuri, 13 noiembrie, la Antena 1. Telespectatorii așteaptă nerăbdători să vadă cine e echipa câștigătoare, care va pleca acasă cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.


După marea finală Asia Express, sezonul 7, ce va fi difuzată pe data de 13 noiembrie, vor avea loc unele schimbări. Mai exact, ulterior, grila postului TV va intra noul sezon Chefi la cuțite.

Irina Fodor, despre sezonul 7 Asia Express

Când este finala Asia Express 2024. În sezonul 7, show-ul Asia Express a schimbat, din nou, continentul. De această dată, aventura a purtat echipele de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Au făcut cunoștință cu obiceiuri stranii, și totodată spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate, dar și multe alte provocări.


Cu 11 etape în loc de 10 ca până acum, Drumul Zeilor a fost pentru concurenți o adevărată aventură, încă de la prima misiune. Gazda show-ului de la Antena 1, Irina Fodor, a dezvăluit recent cum a fost experiența ei în sezonul 7, la filmări.


„Thailanda mi-a fost dezvăluită și mai frumos anul acesta decât o știam. Locurile prin care am trecut mi-au transmis atâta pace și armonie, deși adrenalina cursei te ține în priză tot timpul. Următoarea țară de pe traseu m-a uluit: Malaezia – aici am întâlnit culturi atât de diferite și am avut experiențe atât de diverse!

Nici nu știu cu ce să încep – cu sărbătoarea Ramadanului sau cu junglele luxuriante ori cu orașele spectaculoase prin care am trecut… Malaezia a fost un șoc cultural față de Thailanda. Aici e o cultură cu totul diferită, a trebuit să ne adaptăm și noi. Cât despre Indonezia, aici am ajuns într-o perioadă foarte aglomerată. Pentru telespectatori va fi fascinant să vadă această față a Indoneziei, va fi un impact cultural foarte puternic. Sunt lucruri cu care noi nu suntem obișnuiți, iar oamenii de acasă vor trăi alături de noi această aventură cu sufletul la gură’, a povestit Irina Fodor.

Sursă foto: Instagram, Antena 1