Când începe America Express - Drumul Soarelui, la Antena 1. Imagini cu echipele în timpul probelor

 Ifrim Georgiana
.

Producătorii emisiunii „America Expres' au anunțat când va avea loc premiera celui de-al șaselea sezon. Cele nouă echipe au parcurs un traseu de mii de kilometri prin Columbia, Ecuador și Argentina și au fost nevoite să-și asigure mâncare, transport și cazare. Iată când are loc debutul reality show-ului de la Antena 1 și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Filmările pentru noul sezon al emisiunii „America Express', de la Antena 1, s-au desfășurat timp de două luni, iar cele nouă echipe au parcurs un traseu dificil, dar mai ales periculos, prin America Latină. Întoarsă în România, Mona Segall, producătoarea show-ului, a anunțat că următoarele sezoane nu se vor mai filma în America, din cauza pericolelor la care sunt supuși concurenții, dar și membrii producției. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii de la Antena 1, căci producătorii au anunțat când va avea loc premiera celui de-al șaselea sezon.

1212

Citește și: Cum a fost revederea dintre Andreea Esca și copiii ei, Alexia și Aris Eram, după ce s-au întors de la America Express: „Ne-am strâns tare în brațe…”

Citește și: Mona Segall renunță definitiv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…”

Citește și: Loredana, criminala de la Mangalia, susține acum că Alina a atacat-o și ea s-a apărat în noaptea crimei: „Plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii!” / Cum încearcă să obțină o pedeapsă mai mică

Citește și: Cucu de la Noaptea Târziu, mesaj sfâșietor pentru Laura Roșca, alias DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia: „Nu îmi vine să cred că nu mai ești. Drum bun, colega”

Când începe America Express – Drumul Soarelui, la Antena 1

America Express – Drumul Aurului începe sâmbătă, 21 octombrie, cu o premieră maraton de cinci zile. Reality show-ul va fi difuzat sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar de luni până miercuri de la ora 20:30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21:00 și luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

Filmările au avut loc în Columbia, Ecuador și Argentina, iar telespectatorii vor avea parte de surprize pe parcursul edițiilor. Cele 9 echipe vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, pus la bătaie de producătorii show-ului.

Drumul Sorelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Cine sunt cele 9 echipe de la „America Express'- Drumul Soarelui

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton