Când începe emisiunea „Follow us!”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir la Kanal D2: „Dezbatem cele mai interesante subiecte, râdem mult împreună și...”

.

Când începe emisiunea „Follow us!', prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir la Kanal D2. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în doar câteva zile, Ilinca Vandici și Teo Trandafir dau startul unui nou proiect TV, spre surprinderea fanilor. Vestea a venit pe neașteptate, mai ales după numeroasele controverse de când Teo Trandafir a rămas fără emisiunea ei pe micile ecrane, astfel că acum fanii așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul show TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Așa cum era de așteptat, imediat după ce s-a aflat despre colaborarea celor două prezentatoare TV extrem de îndrăgite, întrebarea care stă pe buzele tuturor este când începe emisiunea ‘Follow us’ de la Kanal D2. Fără a mai lăsa loc de așteptare, a venit marele anunț, și anume că începând cu data de 11 martie, „Follow us„ se va difuza pe micile ecrane.

Citește și: Teo Trandafir revine în fața camerelor, după plecarea de la Kanal D: „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor’. Mircea Badea este primul invitat din noul ei proiect


Citește și: Teo Trandafir revine în televiziune și va prezenta o emisiune cu Ilinca Vandici, la Kanal D2: „Punem deja țara la cale, ne pregătim. Fiți cu ochii pe noi’

Citește și: Vero Căliman (Fetita Zurli) pleacă din Gașca Zurli, după 15 ani: „Nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere'. Alți doi colegi și-au anunțat retragerea

Citește și: Mariana Pfeiffer, despre relația dintre Reghe și Anamaria Prodan: „E o minciună că eu și Laurențiu eram despărțiți când s-au întâlnit pentru prima dată. Ea a avut o relație pasageră cu el încă de la…’


Când începe emisiunea „Follow us!’, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir la Kanal D2

Anunțul privind noul emisiunea de la Kanal D2, prezentată chiar de către Ilinca Vandici și Teo Trandafir a venit relativ recent, astfel că fanii nu se așteptau să înceapă prea curând. Surpriză însă! Luni, pe data de 11 martie, de la ora 15:00, pe Kanal D2, are loc premiera emisiunii ‘Follow us!’, în compania prezentatoarelor Teo Trandafir și Ilinca Vandici.


Noul format TV va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până joi, de la ora 15:00 pe Kanal D2. Cele două nu vor prezenta doar cele mai noi trenduri din online ci vor dezbate și cele mai nou informații din culisele celor mai apreciate emisiuni de la Kanal D şi Kanal D2, precum: „Casa iubirii„ sau „Insula de 1 milion„, care va începe în curând, la Kanal D.


Teo Trandafir și Ilinca Vandici, primele declarații despre emisiunea „Follow us!’

Vestea că Teo Trandafir revine pe micile ecrane, după ce a rămas fără propria ei emisiune, a surprins și totodată bucurat pe toată lumea. Totuși, informația că va avea o emisiune alături de Ilinca Vandici a făcut deliciul publicului, amândouă fiind foarte iubite și apreciate de publicul larg. Așa cum era de așteptat, au vorbit și ele despre noul format TV și emisiunea pe care o vor prezenta în scurt timp, fiind entuziasmate de acest proiect.


Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la «Follow us!»’, a declarat Teo Trandafir despre emisiune, înainte de debutul show-lui pe micul ecran.


Nici Ilinca Vandici nu a ezitat și a făcut și ea o serie de dezvăluiri despre noua emisiune, exprimându-și bucuria de a colabora cu Teo Trandafir, dar și că revine pe micile ecrane.

„Și iată și surpriza minunată de care vă vorbeam zilele trecute! În curând la @kanald2 alături de @teotrandafir vom începe un nou proiect fresh, cu multe informații actuale, discuții savuroase si bineînțeles multă energie pozitivă! Sunt extrem de încântată și ca aștept cu mare drag alături de noi!
Follow us’ in curând!
Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la «Follow us», la Kanal D2!‘, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram