Când începe Mireasa, sezonul 6. Filmările nu vor mai avea loc în România

 Ifrim Georgiana
.

Când începe Mireasa, sezonul 6. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură următorul sezon al show-ului matrimonial. S-au anunțat deja schimbări majore, iar emisiunea va fi filmată în afara țării, într-o locație deosebită. Simona Gherghe, gazda emisiunii, a făcut câteva declarații despre surprizele care îi așteaptă pe fanii emisiunii, susținând că vor avea parte de „un sezon cu iubire ca-n filme'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al șaselea sezon Mireasa va debuta pe 29 august. Începând cu acest sezon, intervalul orar al emisiunii va fi modificat, urmând ca aceasta să înceapă de două ori pe zi, de la orele 14:00 şi 17:00. Concurenții vor avea parte de foarte multe surprize și provocări, iar Simona Gherghe a făcut primele dezvăluiri despre principalele schimbări care se anunță în cel de-al șaselea sezon. De această dată, filmările nu vor mai avea loc în România, ci într-un loc cu totul inedit.

mireasa-1mireasa-1

Când începe Mireasa, sezonul 6. Simona Gherghe a susținut că începutul noului sezon este unul cum „n-a mai fost', iar surprizele se țin lanț atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Iată ce declarații a făcut gazda emisiunii!

Citește și: Alin și Cosmina de la Mireasa s-au căsătorit.Primele imagini de la starea civilă

Citește și: Robert Buzescu, fost concurent de la Mireasa, implicat într-un accident rutier.Cum se simte acum, după ce a fost transportat la spital

Citește și: Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii.Schimbare totală de look după divorțul de Bogdan Ionescu

Citește și: Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc:„Cucoană, prea te dai vedetă. Pentru mine ești…'

Când începe Mireasa, sezonul 6

Simona Gherghe este pregătită să îmtâmpine noii concurenți care vor intra în Casă, în căutarea iubirii. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Mireasa va debuta într-o săptămână și va fi difuzat „în porție dublă'.

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă.

Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată. Dragostea se vede la Mireasa, sezonul al 6-lea, începând din 29 august. Şi nu oricum, ci în porţie dublă, zilnic, mai exact de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00', a declarat Simona Gherghe, potrivit A1.

Unde se filmează cel de-al șaselea sezon al emisiunii

Noul sezon al emisiunii va fi filmat în Turcia. Simona Gheorghe a mărturisit că acest lucru a fost posibil printr-un efort uriaș, motiv pentru care telespectatorii vor fi martorii unui început de sezon cu totul inedit.

„E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton