Când începe noul sezon Nea Mărin la Antena 1. Iată care sunt primele vedete invitate la "Poftiți pe la noi!"

 Dumba Gabriela
.

După aproape un an de pauză, Nea Mărin se întoarce la Antena 1. Se știu deja primele vedete invitate la „Poftiți pe la noi!”, Andreea Tonciu și Andrei Ștefănescu fiind unele dintre ele, suficient de curajoase încât să dea piept cu Nea Mărin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au început deja filmările pentru „Poftiți pe la noi!”, cu Nea Mărin, însă emisiunile vor fi difuzate la TV mult mai târziu. Cea care a dezvăluit asta a fost chiar Andreea Tonciu, care și-a informat fanii de pe Instagram în privința activităților ei de zi cu zi, inclusiv filmările cu Nea Mărin.

117803584_2678208609134221_4040709819011015705_n117803584_2678208609134221_4040709819011015705_n

Când revine Nea Mărin la Antena 1

„Îmi este dor să vorbesc cu voi. Chiar mă gândeam aceste zile că am fost cam absentă pe Instastory, dar am avut foarte multă treabă. Ca de obicei, se găsește tot timpul câte ceva de făcut.

Plus de asta, am fost plecată la filmări. O să vedeți din toamnă la Antena 1, Nea Mărin. A fost o experiență super frumoasă și de abia aștept să vedeți cât de mult m-am distrat', le-a spus Andreea Tonciu fanilor de pe Instagram.

S-ar părea că Andrei Ștefănescu este o altă vedetă care a filmat zilele acestea pentru emisiunea lui Nea Mărin. De altfel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt cuplul de aur din emisiunea „Poftiți pe la noi!”. Cei doi sunt principalele victime ale bobărnacelor lui Nea Mărin și asta pentru că fac cele mai mari trăsnăi în emisiune, spre deliciul telespectatorilor.

Citește și: Elena Băsescu a împlinit 41 de ani. Și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei 3 copii

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima fotografie în calitate de cuplu. Cum s-au afișat, de ziua ei, de Florii

Citește și: Mădălin Voicu i-a certat pe Clejani, că au greșit mult în educația Margheritei: „Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar…'

Nea Mărin, un an plin de ghinioane

Emisiunea „Poftiți pe la noi!” a luat pauză din cauza pandemiei COVID-19, iar 2020 a fost un an greu pentru Nea Mărin, în care ghinioanele s-au ținut lanț.

Vedeta Antena 1 a dezvăluit că a avut parte de trei incidente care i-au marcat negativ ultimele luni de zile.

A fost un an foarte greu. Din luna mai eu numai probleme am avut. Prima a fost cu mâna dreaptă. Am fost cu Darius, cu nepoțelul, să luăm o bicicletă.

Nu știu ce s-a întâmplat. Am mers la kinetoterapeut cred că vreo 2 luni de zile, ușor, ușor s-a rezolvat. Cum s-a întâmplat? Lucram prin curte, transpirat. Când am luat bicicleta am făcut o mișcare greșită și am făcut bursită la umăr. M-am chinuit tare de tot’, a povestit Nea Mărin.

Anul trecut, Nea Mărin și soția lui au fost testați pozitiv și pentru COVID-19 și au petrecut șapte zile în spital. „M-am dus în locul băiatului meu la Năvodari să deschidă cherhanaua. În loc să se ducă el m-a trimis pe mine. Acolo am făcut imprudența să beau un shot. De la shot-ul ăla am luat Covid. Acolo au fost câțiva care chiar aveau simptome. Când am luat Covid am oprit filmările. Am stat internat o săptămână împreună cu soția. După spital m-am izolat încă 10 zile. Am stat încă o lună ‘, a povestit Nea Mărin, în urmă cu ceva timp.

Nici bine nu s-a vindecat de COVID-19, că Nea Mărin a căzut și a fost nevoit să stea imobilizat două săptămâni. „Am fost la niște prieteni, ei lucrau la un magazin. În loc să stau liniștit să mă uit la ei, am intrat acolo, am pus piciorul și era o pivniță.

Am căzut de sus, pe partea asta, mi-am rupt de aici. Am stat două săptămâni imobilizat. După ce mi-a scos fașele mi-a pus o orteză cu care am mai stat două săptămâni. Acum, de o săptămână am început cu kinetoterapeut, în bazin, exerciții de recuperare. Cred că de luni încolo încep și cu mici greutăți’, a mai dezvăluit el potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton