Când începe serialul românesc „Clanul”, la PRO TV. În ce zile se difuzează

 Ifrim Georgiana
.

Când începe serialul românesc „Clanul'. PRO TV a anunțat, printr-un comunicat oficial, când va avea loc premiera celui mai așteptat serial al toamnei. Din distribuție fac parte atât actori experimentați, cât și actori tineri, din generația de acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bazat pe formatul Insider, „Clanul' reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și mafie. În rolurile principale, cei de acasă îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu.

clan-1clan-1

Alături de aceștia, privitorii vor avea ocazia să-i redescopere pe unii dintre cei mai cunoscuți actori din România în ipostaze diferite de cele pe care le cunosc deja, dar și să îi descopere pe alții aflați la început de drum. Aceștia sunt: George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Dogioiu Constantin, Cătălina Grama, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert și Bogdan Farcaș.

Citește și: Cum se înțelege Denis Hanganu cu Theo Rose. Sunt iubiți în serialul „Clanul':„Se va remarca și în nivelul calității cinematografice' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își învață George Ivașcu textul, în pauze, pentru serialul „Clanul'. Joacă rolul unui mafiot:„E pentru prima dată când…'

Citește și: Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la doar 5 ani

Citește și: CRBL, mesaj neașteptat pentru Oase, la 3 ani de la scandal:„Am făcut un prim pas…'

Când începe serialul românesc „Clanul', la PRO TV

Premiera producției românești va avea loc pe 19 septembrie, la PRO TV, de la ora 20:30. În fiecare luni, la aceeași oră, telespectatorii vor putea urmări cel mai așteptat serial al toamnei. Anghel Damian este cel care a scris scenariul, fiind, în acest moment, cel mai tânăr scenarist și regizor din România.

Anghel Damian abia a ajuns la pragul vârstei de 31 de ani, dar are deja în spate o carieră impresionantă. Dacă în serialul Vlad a și jucat, de data aceasta s-a implicat doar în partea creativă, fără să mai apară pe sticlă.

„Sincer am ales cei mai potriviți actori pentru serial. Eu cred foarte tare că un actor complet e un actor care joacă și teatru și film. În film ai mijloacele reduse, în teatru ai mijloace mari', a susținut regizorul serialului pentru ego.ro.

Denis Hanganu: „Un serial românesc așa cum nu s-a mai filmat'

Denis Hanganu aste actor principal în serialul „Clanul'. În urmă cu trei ani, acesta își făcea debutul într-un serial de televiziune, devenind cunoscut publicului larg.

„Categoric am așteptat mult acest moment și mă bucur că acum putem împărtăși împreună cu toți cei care ne-au scris și ne-au întrebat când va începe serialul Clanul… că ne vedem din 19 septembrie! Încă de la startul filmărilor am descoperit o echipă senzațională cu o distribuție de mare calibru cum rar vezi în proiectele românești și totodată cu oameni super profesioniști și mă refer aici la colegii din spatele camerelor, ce fac o treabă grozavă.

Avem așadar un mediu de muncă plin cu energie bună și profesionalism, lucru care a făcut să nu simțim oboseala, indiferent de numărul de ore petrecute pe set, ori eu sunt în fiecare zi pe set deci știu ce spun. Acum abia așteptăm să ne bucurăm de rezultatul acestei munci și să le aducem celor de acasă o poveste care nu trebuie ratată, spusă într-un serial românesc așa cum nu s-a mai filmat. Sunt curios să aflu părerea celor de acasă, așa că ne vedem în fiecare luni, de la 20.30', declară Denis Hanganu, actorul principal al serialului. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton