Când se difuzează Survivor All Stars. Daniel Pavel a anunțat noile reguli: „Pregătiți-vă...”

 Ifrim Georgiana
.

Când se difuzează Survivor All Stars. Survivor All Stars este tot mai aproape de revenire și pregătește unele dintre cele mai puternice provocări de până acum. 10 Faimoși și 10 Războinici se vor înfrunta pentru marele trofeu, în Republica Dominicană, selectați din rândul celor mai buni participanți ai sezoanelor anterioare. Iată care sunt regulile acestei ediții și lista completă a concurenților!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când se difuzează Survivor All Stars. Premiera „Survivor All Stars’ are loc pe 16 ianuarie, la Pro TV. Foști concurenți ai emisiunii se vor reuni și vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro. Filmările show-ului se desfășoară în Republica Dominicană, iar în mediul online circulă deja primele imagini cu participanții acestui sezon. Au fost anunțate și schimbări ale regulilor, iar Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, spune că urmează o competiție plină de tensiune, alianțe și strategii.

ur10ur10

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Este cel mai în vârstă concurent din competiție

Citește și: Cabral, primele declarații după ce show-ul „Săriți de pe fix” a fost scos din grilă: „Mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor”

Citește și: A murit actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din „X-Men', „Narcos' și „Designated Survivor', la doar 42 de ani. De ce boală a suferit

Când se difuzează Survivor All Stars

Mulți telespectatori s-au întrebat când se difuzează Survivor All Stars, sezonul care îi aduce în fața telespectatorilor pe cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului până la acest moment.

Din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, Daniel Pavel, le aduce celor de acasă un show ce nu trebuie ratat. 10 Faimoși și 10 Războinici sunt pregătiți să ducă lupta la cel mai înalt nivel.

„Pregătiți-vă pentru Survivor All Stars! În inima junglei dominicane doar cei cu inima tare vor rezista până la final. Cei mai tari concurenți ai tuturor sezoanelor de până acum vor intra în arenă începând cu 16 ianuarie. Vor lupta pentru a arăta României că au ce trebuie ca să câștige sezonul suprem. Tensiune, strategie, alianțe și sacrificii la un nivel cu totul deosebit, altul decât cel de până acum. Vom avea și reguli noi într-un sezon cu totul special', a declarat prezentatorul emisiunii.

Ce reguli noi sunt la Survivor All Stars

În premieră, în acest sezon, soarta concurenților este doar în mâinile lor! Astfel, doar aceștia vor vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi competiția. Cei mai puternici, cei care demonstrează că au ceea ce trebuie pentru a câștiga sezonul suprem, merg mai departe. Doar cei cu inima tare vor putea rezista până la final! Însă, câștigătorul, ca de fiecare dată, va fi decis de către telespectatori.

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este fomată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Survivor All Stars, din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi la PRO TV și pe VOYO!  

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton