Care a fost cauza morții lui Costel Constantin și unde va fi înmormântat. Actorul era bolnav de diabet și ar fi suferit un infarct: „A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui”

 Ifrim Georgiana
.

Costel Constantin s-a stins din viață miercuri, 22 mai, la vârsta de 81 de ani. Apropiații și membrii familiei, profund afectați de această pierdere, au făcut noi dezvăluiri despre ultimele clipe de viață ale acestuia. Maestrul ajunsese la spital, rănit în zona feței, și se crede că infarctul este cauza decesului.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Costel Constantin a murit la doi ani după ce și-a pierdut marea iubire. Actorul și soția lui, Mihaela, au fost împreună timp de 50 ani, iar dispariția ei l-a marcat profund. Apropiații susțin că tragicul moment i-ar fi grăbit moartea. Rămas văduv și în suferință, Costel Constantin s-a îmbolnăvit de diabet și rareori a mai ieșit din casă.

co10co10

Citește și: Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin: „A plecat în cer, la soția lui. Ne spunea cât suferă de dorul ei…'

Citește și: Ultimul interviu al actorului Costel Constantin, din urmă cu aproape 3 ani. Cum și-a dorit să rămână în memoria publicului: „Se spune că un actor trăiește nu atât timp cât trăiește fizic, ci atât timp cât trăiește în memoria afectivă a celor care l-au văzut în filme sau în teatru”/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache. Ea va participa laa altă emisiune din trust

Citește și: Vali Vijelie s-a împăcat cu soția lui, Carmen Rusu, după ce a fost surprins cu o altă femeie. Un apropiat i-a vizitat acasă: „E bine. Vine liniștea după furtună'

Care a fost cauza morții lui Costel Constantin și unde va fi înmormântat

Cu câteva zile înainte de deces, Costel Constantin povestea câtă suferință i-a provocat decesul soției sale. Printre lacrimi, maestrul a povestit că Mihaela a murit în somn, iar echipajul medical ajuns la domiciliul lor nu a putut s-o salveze.

„Eram în pat cu ea. A murit în somn. Când a venit salvarea și i-au luat pulsul, medicul mi-a spus că a murit, dar atunci ea s-a mișcat. I-am spus uite, uite, a mișcat, dar medicul mi-a spus: „Domnule Constantin, a murit, este doar un spasm post mortem', povestea marele actorul pentru gândul.ro.

Costel Constantin s-a îmbolnăvit de diabet după decesul soției

După ce și-a pierdut marea iubire și pe fondul stresului, Costel Constantin s-a îmbolnăvit de diabet. Vineri, cu cinci zile înainte de deces, actorul declara cum anterior i s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit în zona feței. Printr-un episod similar trecuse și în urmă cu câteva luni.

De maestru se îngrijea fiul său vitreg, Vlad, profesor la Universitatea de Medicină și medic la Spitalul „Sfântul Pantelimon'. El este băiatul pe care Mihaela l-a avut din prima căsătorie cu Dan Puican.

Din cauza suferinței și a problemelor de sănătate, Costel Constantin ieșea rar din casă, doar pentru treburi urgente. Bunul său prieten, actorul Virgil Ogănașu, a povestit că l-a consolat în perioada de doliu.

Nora lui Costel Constantin: „Noi știam că este acasă, nu la spital'

Din prima căsătorie, Costel Constantin are un fiu, pe Tudor, cu care a avut o relație distantă o vreme. Nora actorului a intervenit pentru a-i apropia pe cei doi. Cristina Constantin spune că socrul ei ar fi suferit un AVC  și va fi înmormântat la Cimitirul Sfânta Vineri.

„Nu știu cum s-a întâmplat. Noi știam că este acasă, nu la spital. Comunicam foarte mult prin telefon. Băiatul meu cel mic, Răzvan, care are 13 ani, l-a moștenit, este și el actor. Ne-a spus că de ce nu l-am dus la Costel, că el acum nu mai are bunic. Cred că, după ce a căzut, a făcut un AVC. Nu cred că va fi depus în foaierul TNB, pentru că știu că nu-și dorea asta. Va fi înmormântat alături de Mihaela, la Cimitirul Sfânta Vineri', a declarat, Cristina Constantin, pentru sursa menţionată anterior.

„A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui'

Și jurnalista Ioana Mandache spune că actorul a suferit un infarct. Costel Constantin a murit chiar în spitalul unde lucrează fiul său vitreg.

„A murit chiar în spitalul unde lucrează fiul lui. După un control de rutină, a făcut infarct', a dezvăluit ea pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton