Cea mai mare sumă câștigată de Jean de la Craiova din dedicații: „Eu nu începusem să cânt. Avea 10 pachete de 100 de milioane”. De ce nu face afaceri cu soția lui

 Ifrim Georgiana
.

Jean de la Craiova a dezvăluit, în urma unei provocări, care este cea mai mare sumă pe care a câștigat-o din declarații. Artistul se afla la un eveniment în Galați și nici nu-și începuse numărul când s-a trezit înconjurat de teancuri de bani. Aproximativ 20.000 de euro a strâns în noaptea respectivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova a făcut primii pași în muzică devreme și are o careră de aproape trei decenii. E cunoscut faptul că, pe lângă tarifele pe care le percep, artistul și colegii săi de breaslă fac bani frumoși și din dedicații. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Adrian Minune recunoaștea că a plecat de la o nuntă cu 60.000 de dolari.

je9je9

Citește și: De ce nu a vrut Jean de la Craiova să își îndrume cei doi copii să cânte: „Am ferit treaba asta. Dacă te apuci de meseria asta, ori ești, ori nu ești. Să te prefaci, nu, că e greu…'

Citește și: Jean de la Craiova dă mai departe sfaturile primite de la Vali Vijelie pentru maneliștii care intră în afaceri: „V-ați nenorocit dacă…”

Citește și: Fulgy de la Clejani a luat permisul de conducere în Dubai: „Încă un succes pe listă”. Cu ce se ocupă ăn Emirate, după problemele cu legea pe care le-a avut în România

Citește și: Carmen Tănase, după ce Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor: „A făcut o mare greșeală'. Ce spune despre prestațiile ei din telenovelele Regina și Inimă de țigan

Cea mai mare sumă câștigată de Jean de la Craiova din dedicații:

Jean de la Craiova a strâns cei mai mulți bani, cu ceva ani în urmă, după ce a cântat la o petrecere în Galați. Interpretul de manele a primit 20.000 de euro chiar înainte să-și înceapă numărul.

„Cea mai rapidă sumă și cea mai mare sumă, acum câțiva ani, a intrat unu pe ușă, a aruncat un miliard, a luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut. 100.000 noi. 20.000 de euro. Dar eu nu începusem să cânt. Avea 10 pachete de 100 de milioane. Și doar rupea hârtia, arunca, rupea hârtia, arunca. La Galați. Atunci mi-am luat pantofi, că aveam șoșoni cu pâslari', a povestit artistul.

De ce nu face Jean de la Craiova afaceri cu soția

Jean de la Craiova a recunoscut că nu face niciodată afaceri cu soția lui. El a explicat că, în acest mod, evită certurile și tensiunile în familie.

„M-am apucat de niște chestii pentru noi. Pentru ei, în primul rând, să încerce să pună niște bănuți deoparte. Să meargă pe ideea cumpăr și închiriez sau cumpăr și vând. La orice afacere de familie trebuie să fii tu sau soția, ca să eviți să te cerți. Ori tu singur, ori nimeni. Cel mai ușor, strânge bănuți și ia o garsonieră. Vorbește cu dezvoltatorul și dai acolo într-un an 3 lei, 5 lei.

Dacă îți faci 15-20 de astea pe lună ești liniștit. În mâna lor va fi viitorul muzicii de petrecere. Să nu se piardă tradițiile de la petrecere, de la îmbrăcat, bărbierit, voalul, adică muzica românească', a povestit Jean de la Craiova, la un moment dat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton