Care este bijuteria norocoasă a Irinei Margareta Nistor: „Este valoros din punct de vedere sentimental. A simțit ceva...” / Mama sa l-a primit în anii ’30 de la bunicul ei

 Calin Maria Bianca
.

Care este bijuteria norocoasă a Irinei Margareta Nistor. Povestea bijuteriei este una cu adevărat impresionantă, mai ales că rezistă de aproape un secol și a fost dăruit din generație în generație. Deși azi nu se mai poartă acest obicei extrem de prețios, mai ales din punct de vedere sentimental, Irina Margareta Nistor se bucură că a primit în copilărie un astfel de cadou unic, care nu-i amintește doar de mama ei, ci și de tatăl celei care i-a dat viață. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina Margareta Nistor este cunoscută de toată lumea pentru meseria ei de succes, drept traducătoare și critic de film român. A dublat în secret peste 3000 de filme înregistrate pe casete video și aduse din Vest, astfel că cinematografia este mare ei pasiune și punctul ei forte, însă nimeni nu se aștepta ca bijuteria prețioasă pe care o are de ani și ani de zile să aibă legătură cu cariera ei.

download-2024-03-08t145109.538download-2024-03-08t145109.538

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce a văzut cum joacă Eva Măruță în filmul „Tati part-time”: „Inițial m-am gândit că este o lovitură de marketing. Am constatat că are talent. Sper să nu se oprească…”

Citește și: Cum arăta Irina Margareta Nistor în tinerețe. Înainte de Revoluție, a dublat în secret peste 3.000 de filme importate ilegal în țară!

Citește și: De ce Catinca Roman nu poartă doliu după moartea Mioarei Roman: „Am fi mai buni dacă ne-am critica mai puțin între noi'

Citește și: La 57 de ani, mama Antoniei este o bunică superbă și fără operații estetice: „Voi fi întotdeauna un suflet tânăr”. Cum se îngrijește Denise Iacobescu

Care este bijuteria norocoasă a Irinei Margareta Nistor

În fiecare an, în luna martie, Irina Margareta Nistor poartă un mărțișor special, cu o semnificație aparte, pe care l-a cumpărat chiar bunicul său și a fost purtat și de mama ei ani și ani de zile. Prețioasa bijuterie este din aur și îi reprezintă pe Stan și Bran, Stan Laurel și Oliver Hardy. Deși în anii 30 era doar un cadou de la tată pentru fiica lui, azi criticul de film îl poartă cu mândrie, ținând cont de drumul profesional pe care l-a urmat.

E valoros din punct de vedere sentimental! Mărțișorul meu preferat este un mărțișor care a fost al mamei mele. Este un mărțișor de aur. Sunt chipurile lui Stan și Bran pe care le port pe un lanț în fiecare an! Bran se rătăcise de curând, dar mi l-au regăsit! Era mai inspirat bunicul, căci mama, la rândul ei, pe atunci era copil!L-a primit în anii 30, nu l-a cumpărat singură. Exact! (n.r. s-a dat mărțișorul din generație în generație) A simțit ceva bunicul! Stan și Bran sunt preferații mei, îi iubesc mai mult decât pe Charlie Chaplin!', a povestit Irina Margareta Nistor pentru Ego.ro.

A mers la Cinema pentru prima dată alături de bunicul ei

Irina Margareta Nistor și-a numit ani și ani de zile bunicul, drept un bărbat care făcea cadouri inspirate, altfel nu-și poate imagina cu de a ales un mărțișor de aur cu aceste personaje, care de-a lungul anilor, au devenit preferate ei. Ba mai mult, susține că bijuteria i-a influențat, cel mai probabil, cariera de care este tare mândră. Totodată, își aduce aminte și prima interacțiune cu o sală de Cinema, unde a fost tot cu bunicul ei, care era pasionat de muzică și filme, deși lucra ca inginer.

Cu bunicul am mers prima oară la cinema! Am fost cu bunicul, bunica, mama și tata. Bunicul cumpăra biletele la Sala Palatului, avea o drăguță la casa de bilete, se găseau greu pe vremea respectivă. Se ducea cu bomboane, cu flori și reușea să ia 5 bilete!

Familia o încuraja să devină chimistă

Irina Margareta Nistor consideră aceste lucruri deloc întâmplătoare, așa că afirmă cu tărie că bunicul ei este cel care i-a influențat drumul profesional, cu toate că voia să o facă chimistă. Ce-i drept, succesul a fost unul grandios pentru ea privind cariera, care ani și ani de zile a poziționat-o la un nivel înalt.

Era pasionat de muzică și de filme, deși era inginer. Într-adevăr, el a fost! (n.r. cel care a inspirat-o în drumul profesional) Au vrut ei să mă facă chimistă, dar nu a ținut, asta este! Se mai întâmplă!', a mai povestit Irina Margareta Nistor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton