Care e cel mai frumos cadou primit de Lidia Buble de la iubitul ei, Horațiu Nicolau: "Acest inel. Cea mai mare binecuvântare este..."

 Ifrim Georgiana
.

Lidia Buble a dezvăluit care este cel mai frumos cadou primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cei doi au o relație discretă de aproximativ trei ani și s-a zvonit că s-au logodit în secret. Chiar dacă informația nu a fost confirmată, artista poartă pe deget un inel cu pietre prețioase, primit în dar de la afacerist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să-și refacă viața amoroasă de mai multe ori. În final, artista și-a găsit liniștea în brațele afaceristului Horațiu Nicolau, în vârstă de 63 de ani. Zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze romantice, la un restaurant de lux din Capitală. Deși au bifat mai multe apariții împreună, Lidia Buble a confirmat târziu relația și încă preferă să lase o urmă de mister când vine vorba de dragoste.

li12li12

Citește și: Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, surprinși de paparazzi în ipostaze romantice. Ce gest a făcut afaceristul față de artistă, în public

Citește și: Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată despre Horațiu Nicolau, iubitul ei cu 32 de ani mai în vârstă: „El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic”

Citește și: Cum a ajuns Andreea Liptak milionară și ce situație disperată a împins-o în afaceri: „Am construit totul prin forțe proprii. Păream niște angajați de lux, dar salariile…”

Citește și: Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește: „Dacă o să vrea să fie sexy, de ce nu?'

Care este cel mai frumos cadou primit de Lidia Buble de la iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble spune că inelul pe care îl poartă adesea pe deget este cel mai frumos cadou primit primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Superba bijuterie nu poate concura însă cu dragostea care i se oferă.

„Acest inel. A, nu, stai că greșesc, nu. Tot o inimă în dar. Dragostea și, da, acest inel. Dar cea mai mare binecuvântare pentru mine pe acest pământ este familia', a spus artista pentru unica.ro.

Artista recunoaște că mai multă satisfacție are atunci când oferă un cadou: „Inima. Dragostea mea. Cred că este cel mai frumos cadou pe care putem să-l facem unei persoane. Și aici mă refer atât la persoană iubită, cât și la membrii familiei. În rest, au fost cadouri frumoase cu care am reușit să-mi surprind părinții. De exemplu pe tati, când a împlinit 70 de ani. Eu și frații mei i-am făcut cadou o mașină'.

Ce cadouri a oferit Lidia Buble familiei

Lidia Buble i-a cumpărat tatălui ei, la aniversarea de 70 de ani, o mașină nou-nouță. Artista e fericită că-și poate sprijini familia și că munca îi aduce satisfacții pe măsură.

„Nu s-a așteptat deloc. A început să plângă. Și a zis: „Mă tati, dar eu mi-s bătrân. Eu mai meritam acum, la 70 de ani, să-mi dați voi mie o mașină nouă? Dar pentru ce, că era bună și aia pe care o aveam?'. Cred că de 12 ani o conducea. A fost un cadou care mi-a bucurat sufletul pentru că a fost pentru tatăl meu și chiar s-a bucurat și nu s-a așteptat deloc', ne-a mai povestit artista.

Un alt cadou special l-a oferit surorilor ei. Este vorba despre o vacanță în Maldive pe care nu o poate uita.

„Eram cu ele acolo pe plajă și ne-am sărbătorit toate trei. Chiar dacă nu erau în acea perioadă, toate trei ne-am ținut ziua de naștere. Două săptămâni în fiecare seară le-am făcut câte o surpriză', a mai spus ea pentru sursa citată anterior.

Ce relație are Lidia Buble cu surorile ei

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și are 10 frați.

„N-am nevoie să am prietene. Dacă am surorile am tot. Familia este comoara mea pe acest pământ și datorită ei mă simt cea mai bogată sufletește. N-avem secrete. (…)

Acum o să se supere cele mai mici. Vorbim lucruri de-astea mai grele. Nu sunt secrete, dar dacă se întâmplă să mă aflu într-un impas, într-o situație mai delicată, pentru a nu le supăra și îngrijora, prefer să pun greutatea în spatele celor mari', a mai dezvăluit ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton