Care este numele real al Xoniei. Ce semnificație are numele ei de scenă: „Ca să fie mai ușor...”

 Ifrim Georgiana
.

Care este numele real al Xoniei. În urmă cu o zi, Xonia a fost prinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. După răspândirea veștii, artista a avut o primă reacție referitoare la eveniment, susținând că nu-și dorește să comenteze cele petrecute. Xonia s-a născut în Australia și a locuit ani buni în Statele Unite ale Americii, iar în anul 2010 s-a făcut remarcată în industria muzicală. Iată care este numele real al cântăreței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Care este numele real al Xoniei. În vârstă de 33 de ani, Xonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Dincolo de cariera muzicală, artista s-a făcut remarcată și în lumea televiziunii, fiind participantă la emisiunile „Bravo, ai stil!', „Survivor' sau „Splash! Vedete la apă'. În urmă cu o, solista a fost oprită în trafic, iar polițiștii au constat că se afla sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Ulterior verificărilor, oamenii legii au anunțat că nu avea nici măcar dreptul de a conduce în România.

xon10xon10

Citește și: Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan. Primele declarații ale artistei, după ce Poliția a deschis dosar penal: „Îmi pare rău. Eu nu pot să…'

Citește și: Cine este Xonia. Suferă de o boală autoimună

Citește și: Bănel Nicoliță este într-o nouă relație, după divorțul de Cristina Pisică. Iubita lui i-a cunoscut fiicele: „Suntem de ceva vreme împreună'

Citește și: Cine este ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii 2023. Deține mai multe afaceri

Care este numele real al Xoniei

Xonia s-a născut în Melbourne, Australia, din părinți români, iar numele ei real este Loredana Sachelaru. Melodia ei de debut este „Someone to Love You', lansată în 2009.  În același an, a fost aleasă să reprezinte Australia la Festivalul Cerbul de Aur, unde a cântat două melodii: „Dirty Dancer' și „Trandafir de la Moldova'.

Numele de scenă și l-a ales în perioada adolscenței, susținând că sursa de inspirație a venit de la un joc video.

„Eu sunt două persoane! Numele meu de naștere este Loredana și ca să fie mai ușor, când nu sunt pe scenă, nu sunt pe platou, eu nu sunt Xonia sunt Loredana', a precizat cântăreața.

Ce a inspirat-o pe Xonia să-și aleagă numele de scenă

În urmă cu ceva vreme, Xonia a spus care a fost sursa ei de inspirație pentru numele de scenă. Artista a fost inspirată de un personaj dintr-un joc video, însă până la succesul muzical, s-a recomandat cu numele real, Loredana Sachelaru.

„Numele meu a venit de la jocul Mortal Kombat. Mi-a plăcut foarte mult caracterul Sonja din joc, încât am zis că așa mă văd pe scenă. Am schimbat cum se pronunță și cum se scrie numele în ceva unic: Xonia… Până să mă lansez în industria muzicală ca artist, am mers oriunde cu numele meu de naștere: Loredana Sachelaru. Așa am mers la Callatis, la emisiuni cum ar fi „Atenție, se cântă, prezentată de Horia Moculescu și Alexandra Velniciuc, sau emisiunea „Sare și Piper cu Stela Popescu și Alexandru Arșinel. La fel, cu numele meu, am fost concurentă la Cerbul de Aur, unde am reprezentat Australia și am ajuns în finală', a explicat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton