Care este povestea sacoului roșu purtat de Andreea Esca în prima transmisiune Pro TV: „Mi-a purtat noroc. Știe toate poveștile mele...” / În fiecare an, pe 1 decembrie, poartă această piesă vestimentară

 Calin Maria Bianca
.

Care este povestea sacoului roșu purtat de Andreea Esca în prima transmisiune Pro TV. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul Andreea Esca este zi de zi la pupitrul știrilor Pro TV, unde prezintă cele mai noi evenimente și întâmplări de la noi din țară și nu numai. Toată lumea o admiră pentru succesul colosal pe plan profesional, dar totodată și ținutele îi sunt foarte apreciate, astfel că fanii mereu s-au întrebat care este povestea sacoului ei roșu cu guler negru de catifea, pe care-l poartă mereu pe data de 1 decembrie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În prima ei emisie de la Pro TV, Andreea Esca a purtat celebrul sacou roșu cu guler din catifea neagră, care și azi, după ani și ani de zile, este păstrat în garderoba prezentatoarei. Ba mai mult, este purtat în fiecare an de către îndrăgita prezentatoare TV, chiar pe data de 1 Decembrie.

esca-1024×577-2esca-1024×577-2

Citește și: Cum arată Andreea Esca fără machiaj, la 51 de ani: „Pare că are un sens și machiajul ăsta'. Prezentatoarea TV nu a apelat la intervenții estetice

Citește și: Motivul pentru care Andreea Esca nu se îmbracă în trening: „Eu am crescut în această generație în care te îmbrăcai în trening doar la sală și…' / Ce spune despre stilul vestimentar al fiicei sale, Alexia Eram

Citește și: Vlad Pascu, declaraţii din închisoare după tragedia din 2 Mai: „Eu ştiu cine sunt eu. Am făcut greşit, am pierdut nişte timp'. Ce spune despre tatăl unuia dintre tinerii pe care i-a omorât în accident

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, reacție după ce Mirela Retegan și-a format o nouă echipă pentru spectacole la Gașca Zurli: „Nu sunt noi mascotele, sunt singurele rămase. Ea s-a gândit că…'

Care este povestea sacoului roșu purtat de Andreea Esca în prima transmisiune Pro TV

După numeroase întrebări pe care fanii și le-au tot pus în privința celebrului sacou roșu purtat de Andreea Esca în prima emisie la Pro TV, dar și an de an pe data de 1 decembrie, Romanița Iovan a dezvăluit că acesta este făcut chiar de către ea. Nu este de mirare acest lucru, ținând cont că are mare succes ca designer vestimentar de ani și ani de zile, având o cunoscută casă de modă.

Am lucrat foarte mult pentru Pro TV. Deci îmbrăcam crainicele la Pro TV. Sârbu i-a dat business Laviniei, fostei neveste, să se ocupe de vestimentația crainicilor, și la fete, și la băieți. Esca, toată gașca. Lavinia, pentru că a fost manechin, de la FCTB, cunoscându-mă pe mine, că am prezentat și eu pentru ei când aveau nevoie, a venit la mine, eu având casă de modă. Am lucrat eu. Deci ea, în antrepriză, m-a luat pe mine. Eu produceam, ea le lua. În primii ani eu le-am creat. Sacoul ăla roșu al Andreei Esca e făcut de mine', a dezvăluit creatoarea de modă Romanița Iovan în cadrul podcastului „Acasă La Măruță”.

De ce-l poartă Andreea Esca în fiecare an de 1 decembrie

Andreea Esca a vorbit și ea despre celebrul sacou roșu în urmă cu mai mult timp, explicând că l-a ales pur și simplu întâmplător, doar pentru că i-a plăcut culoare, dar și eleganța pe care o transmite, mai ales prin catifeaua cea neagră de la guler și buzunare.

Celebrul sacou roşu, pe care l-am purtat în prima zi de PRO TV, în ziua lansării, mi-a plăcut pentru că era roşu, cu o catifea elegantă la guler şi la buzunare. Se pare că a avut succes şi mi-a purtat noroc. De fapt, ne-a purtat noroc', declara vedeta la un moment dat.

Fiind purtat în prima sa emisie la Pro TV, care a decurs foarte bine, Andreea Esca îl consideră o piesă vestimentară norocoasă, care încă se află în garderoba ei și îi știe toate poveștile. Totuși, au trecut mulți ani de atunci, astfel că vedeta a explicat că l-a mai modificat, mai ales privind măsurile.

Îmi place că acest sacou ne aminteşte tuturor de acea zi de 1 decembrie. A suferit mici modificări. Se mai uzase, eu am mai schimbat măsurile, e un pic «upgradat », să zic aşa. Dar rămâne acelaşi simbol şi poartă cu el anii noştri de PRO TV. Ştie toate poveştile mele. Îmi place roşul. Mă face să mă simt vie, puternică, dinamică, implicată, prezentă', adăuga Andreea Esca.

Motivul pentru care Andreea Esca nu se îmbracă în trening

Printre altele, fiindcă tot a venit vorba despre vestimentația Andreei Esca, mulți fani s-au întrebat de-a lungul anilor de ce vedeta nu poartă niciodată trening. Fără a mai lăsa loc de interpretări, celebra prezentatoare TV a explicat că pentru generația ei, treningul se poartă doar la sală, însă nu critică persoanele care îmbracă ținuta sport și pe stradă.

„Eu am crescut în această generație în care te îmbrăcai în trening la sala de sport. Chiar nu m-aș îmbrăca în trening atunci când ies din casă. Cred că depinde și de vârstă până la urmă.„, a spus Andreea Esca în cadrul unei emisiuni.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton