Care este secretul relației de 8 ani dintre Mario Fresh și Alexia Eram: „Rezistăm pentru că ne acceptăm. Persoana care îți vede tot și nu se sperie...” / Ce sacrificii a făcut din punct de vedere profesional

 Calin Maria Bianca
.

Care este secretul relației de 8 ani dintre Mario Fresh și Alexia Eram. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un deceniu. Cei doi au început o relație la vârste fragede și deli mulți spuneau că nu o să dureze, iată că sunt împreună și după 8 ani de relație. Ba mai mult, au numeroase planuri de viitor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiica Andreei Esca este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată și amoroasă, astfel că nu vorbește prea mult despre relația cu Mario Fresh. Deși se bucură de o mare comunitate de fani, alege să nu se expună prea mult în mediul online prin viața ei privată. Bineînțeles, fanii sunt curioși, așa că recent artistul a răspuns la o serie de curiozități despre povestea de dragoste cu Alexia Eram.

alexiamario9alexiamario9

Citește și: Ce sacrificiu face Alexia Eram de Revelion, de 7 ani, de când este iubita lui Mario Fresh: „Pentru binele relației”

Citește și: De ce a șters Mario Fresh pozele cu Alexia Eram de pe contul de Instagram: „Suntem două persoane vulcanice. Sunt foarte multe schimbări…' / Au o relație de 7 ani

Citește și: Robert Drilea, prima reacție după ce Deea Maxer a șters toate pozele cu el: „Totul dispare'. Au sărbătorit recent un an de relație

Citește și: Dana Budeanu, după ce a văzut-o pe Andra în concert: „Mulțumesc că ai unit românii de pretutindeni. Asta e România mea și…” / Cum a reacționat artista

Care este secretul relației de 8 ani dintre Mario Fresh și Alexia Eram

În urmă cu câteva săptămâni, Mario Fresh și-a speriat fanii, după ce a șters toate pozele de pe pagina lui de Instagram, inclusiv cele cu Alexia Eram. Mulți au crezut că este vorba de o despărțire la mijloc, însă mai apoi a explicat că la mijloc este vorba de un proiect. Acum, artistul a precizat că relația lor merge foarte bine, dar și că au găsit secretul poveștii de dragoste pe care o trăiesc de 8 ani.

„Trebuie sa găsești persoana care te vede chiar si atunci când ți-ai dori să fii invizibil. Persoana care îți vede tot si nu se sperie.„, a spus Mario Fresh pentru Unica.

Mario Fresh are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui

Mai mult decât atât, Mario Fresh are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, despre care a spus că este cea mai răbdătoare ființă. Totodată, a ținut să precizeze că nu spune aceste cuvinte doar pentru a vedea lumea că vorbește frumos despre ea, ci fiindcă acesta este adevărul și așa simte să facă.

„Alexia este omul care mă înțelege si probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos. O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru ca Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptam amândoi cu bune si cu rele.

Calitatea ei e înțelegerea, în ciuda faptului că publicul a văzut ambiția si spiritul competitiv (râde). Pe plan personal este un om îngăduitor si răbdător. Defectul ei sunt eu (râde).„, a continuat Mario Fresh.

Mario Fresh: „Spăl pantofii mei și ai Alexiei„

Mario Fresh a recunoscut că face numeroase sacrificii pe plan profesional și reușește cu greu să se sincronizeze în ultima vreme. Chiar dacă nu este tot timpul acasă, așa cum ar vrea iubita lui, o ajută ori de câte ori poate, așa cum știe mai bine, și nu se ferește să spele încălțămintea, să ducă gunoiul și să-i compună piese de dragoste.

„Scrie multe piese de dragoste (râde). Spăl săptămânal pantofii mei si ai Alexiei, pentru ca nu accept sa fie pantofii murdari, duc gunoiul. Lucruri normale, pe care le facem cu totii.„, a mai spus artistul.

Printre altele, Mario Fresh a dezvăluit și faptul că succesul de care se bucură pe plan profesional a venit la pachet cu multe compromisuri atunci când vine vorba despre relația cu iubita lui, dar și despre timpul petrecut cu familia.

„În fiecare zi se găsesc momente în care îmi dau seama că succesul vine la pachet cu alte compromisuri. Timpul cu iubita mea, cu familia, cu prietenii se limitează la tot ceea ce înseamnă viața de artist. Ca să răspund sincer, timpul este un compromis major, pe acela nu îl cumpără nimic.„, a conchis Mario Fresh pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton