Carmen Brumă, declarații neașteptate după 25 de ani de relație cu Mircea Badea: „Gelozia, dacă depășește o anumită limită, se încadrează în patologic și trebuie tratată ca atare”

 Ifrim Georgiana
.

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de peste 25 de ani, însă nu s-au căsătorit, prezentatoarea TV susținând, în urmă cu ceva timă, că nu s-a visat niciodată în postura de mireasă. Recent, Carmen Brumă a făcut câteva dezvăluiri despre mariajul cu realizatorul emisiunii „În gura presei', susținând că între ei a existat „un soi de compatibilitate' încă de la început. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Carmen Brumă și Mircea Badea a început în urmă cu 25 de ani. În 2014, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Vlad. De când formează un cuplu, cei doi au fost extrem de discreți cu privire la schimbările din viața lor, evitând să-și expună copilul pe rețelele de socializare. Deși au existat multe curiozități privind decizia de a nu se căsători, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au dezbătut subiectul în spațiul public, susținând că ține de intimitatea lor.

car10-1car10-1

Citește și: Carmen Brumă, despre trauma suferită în adolescență, când era supraponderală: „Afectează tot parcursul vieții adulte. Disconfortul fizic real, dublat de oprobiul societății…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce legătură specială există între Carmen Brumă și fiul ei și al lui Mircea Badea: „De când s-a născut, încercăm să…”

Citește și: Cristian Popescu Piedone va fi eliberat. ÎCCJ i-a anulat condamnarea din dosarul Colectiv

Citește și: Câți bani a câștigat Nina Hariton, de fapt, la Chefi la cuțite 2023. Ce se arată în regulamentul competiției

Carmen Brumă, declarații neașteptate după 25 de ani de relație cu Mircea Badea

Deși este recunoscută pentru discreția ei, Carmen Brumă a dezvăluit secretul relației cu Mircea Badea. Prezentatoarea TV spune că între ei a existat compatibilitate încă de la început, apoi și-a folosit aptitudinile de negociator.

„Nu am făcut niciodată un plan cu desfășurător pe termen lung și să atingem sau să bifăm anumite puncte. Cred că, important este să existe un soi de compatibilitate de la început, iar apoi, să fii un foarte bun negociator. Nu pot să dezvolt, dacă dezvoltam, poate nu eram aici, a declarat Carmen Brumă, pentru Impact.ro.

De ce evită Mircea Badea și Carmen Brumă să-și expună relația

Așa cum a mai declarat și în trecut, Carmen Brumă este de părere că gelozia poate fi un factor disctructiv al unei relații, mai ales atunci când se depășesc anumite limite. De altfel, cei doi evită să-și expună relația de 25 de ani, fiind una dintre strategiile de „apărare' a acesteia.

„Gelozia, dacă depășește o anumită limită, se încadrează în patologic și trebuie tratată ca atare. De exemplu, unul dintre secretele unei relații longevive este păstrarea ei în intimitate și îngrădirea ei cu un soi de atitudine, astfel încât, să nu pătrundă elemente exterioare din afară. Face parte din această strategie de menținere, de apărare a relației, a mai spus aceasta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton