Carmen Brumă și Mircea Badea, imagini fabuloase din vacanța în Antalya. Cât costă sejurul la hotelul unde sunt cazați alături de fiul lor, Vlad

 Ifrim Georgiana
.

Zilele acestea, Mircea Badea, Carmen Brumă și fiul lor, Vlăduț, se află în vacanță și au ales ca destinație stațiunea Antalya din Turcia. Pe rețelele de socializare, cei doi soți au publicat mai multe imagini din concediu, alături de un mesaj în care și-au exprimat satisfacția vizavi de condițiile puse la dispoziția turiștilor. Iată cât costă un sejur la hotelul ales de prezentatorul TV și soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă și Mircea Badea, imagini fabuloase din vacanța în Antalya. De peste 25 de ani, Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu consolidat și discret. Prezentatorul TV și soția lui au împreună un băiețel, pe Vlad, care a împlinit de curând 9 ani. Zilele acestea, familia Brumă – Badea se află în stațiunea Antalya, acolo unde petrec un sejur de câteva zile. Ambii soți au publicat mai multe imagini de la hotelul unde sunt cazați, mulțumiți fiind de alegerea făcută și de facilitățile care le sunt puse la dispoziție.

carm3carm3

Citește și: Mircea Badea, înfuriat de criticile lui Dan Negru la adresa turismului românesc: „E disperat să…”

Citește și: Carmen Brumă, declarații neașteptate după 25 de ani de relație cu Mircea Badea: „Gelozia, dacă depășește o anumită limită, se încadrează în patologic și trebuie tratată ca atare'

Citește și: Cine este și cum arată mama Andreei Bostănică. Angela Bostănică a divorțat de fostul soț, în urmă cu 11 ani

Citește și: Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia: „Nu e război, a fost o chestie…”

Carmen Brumă și Mircea Badea, imagini fabuloase din vacanța în Antalya

În mediul online, Carmen Brumă și Mircea Badea au anunțat că au plecat în vacanță cu fiul lor, destinația aleasă fiind Antalya. Prezentatorul emisiunii „În Gura Presei' a publicat un videoclip cu hotelul unde s-a cazat familia lui, surprinzând facilitățile puse la dispoziția turiștilor – o piscină imensă, teren de tenis, un bar spectaculos, plajă privată și multe altele.

„Vacanțăăăă! Am început cu o încălzire ușoară într-una dintre destinațiile noastre preferate, Antalya. Mai ales dacă ai copii, mi se pare alegerea ideală, pentru ca toată familia să simtă vacanța. Condiții excelente de cazare, plaje impecabile (nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic), mâncare bună și diversă, program pentru copii, sală, Spa, piscine de toate felurile și continui lista în Stories! Și pentru că o să mă întrebați despre hotel, am stat aici prima oară acum 15 ani, când nu aveam copil. Ne-a plăcut și atunci, dar acum îl găsim senzațional', a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Cât costă un sejur la hotelul unde sunt cazați Carmen Brumă și Mircea Badea

După ce Carmen Brumă și Mircea Badea au publicat mai multe imagini din vacanță, internauții au avut mai multe întrebări referitoate la costurile de cazare. În luna august, un sejur de cinci stele pentru 3 persoane costă aproximativ 25.459 de lei, echivalentul a 5000 de euro.

Potrivit site-ului Booking, unitatea de cazare este potrivită atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copii. Printre facilitățile puse la dispoziția clienților se numără o plajă privată lungă pe coasta mediteraneană, o școală de surfing şi navigație, spa de lux, 8 restaurante, un teren de fotbal și o pistă de bowling.

De ce nu s-au căsătorit Carmen Brumă și Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea s-au conoscut în 1998, prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. Cei doi nu și-au oficializat relația la starea civilă, iar soția prezentatorului TV a explicat, în urmă cu ceva timp, motivul pentru care au luat această decizie.

„Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit!

Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul', a mărturisit Carmen Brumă pentru revista unica.ro.

Sursa foto: Captură de ecran / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton