Carmen Brumă, primul pictorial în lenjerie intimă. Este incredibil de sexy în desuuri albe

 Dumba Gabriela
.

Carmen Brumă nu doar că ajută viitoarele mirese să slăbească înainte de nuntă, dar le și învață cum să fie sexy în ziua cea mare şi mai ales după ce renunţă la rochia de mireasă. Carmen a acceptat să apără în primul său pictorial de lenjerie intimă, mai exact desuuri albe pentru mirese, care îi dezvăluie trupul perfect, așa cum doar Mircea Badea a văzut-o până acum.

carmen bruma desuuri albecarmen bruma desuuri albe

Ședința foto a avut loc după ce, în urmă cu un an de zile, Carmen Brumă a îmbrăcat rochia de mireasă într-un pictorial pentru revista Ghidul Miresei. Trebuie să arăți bine și după ce dai jos rochia de mireasă…', a spus Carmen.

„A fost o experiență foarte placută și reușită din punctul meu de vedere, așa cum este orice ședință foto pe care o faci cu o echipă profesionistă, cu care stabilești de la bun început un concept și niște limite. Acest pictorial este un preambul al următorului meu program care sper că va fi lansat în primăvară și care se adresează femeilor ce vor să arate bine și atunci când își dau rochia jos și se îmbracă în costum de baie sau lenjerie intimă', a mărturisit Carmen Brumă în interviul acordat publicației. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton