Carmen de la Sălciua, reacție către familia Sterp, după ce fosta sa cumnată s-a filmat pe muzica artistei: „Eu sunt un om cu dreptatea, le-am transmis să…”

.

Carmen de la Sălciua a avut o reacție tranșantă către familia Sterp, după ce fosta sa cumnată, Geta Sterp, s-a filmat pe muzica artistei. Deși și-a refăcut viața amoroasă deja de mult timp și s-a măritat, se pare că artista nu scapă de trecut… Aceasta a fost adusă, recent, în discuție, fără să vrea, de familia fostului ei soț, Culiță Sterp. Iată ce a spus despre ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Carmen de la Sălciua a fost, de curând, adusă în discuție, fără să vrea, de fosta ei cumnată. În timpul scandalului cu Daniela Iliescu, Geta Sterp i-ar fi trimis câteva „săgeți’ partenerei lui Culiță Sterp, dar și fostei soții a artistului. Ulterior, Carmen de la Sălciua a afirmat că îl dă în judecată pe Culiță Sterp și că îi cere banii pentru piesele compuse de ea.

Citește și: Cum gestionează Carmen de la Sălciua conflictul cu familia Sterp: „Nu am nicio părere despre nimeni care vorbește…'


Citește și: Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu soțul ei, Marian Corcheș, după un an de căsnicie: „Tot așa să fim…'

Citește și: Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj: „Avea mâna în părul meu! Am sunat la Poliție, m-am simțit fără protecție’

Citește și: Cine este nașa lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan. Îi leagă o prietenie de câțiva ani / Cum a apărut la nuntă – FOTO


Carmen de la Sălciua, reacție către familia Sterp, după ce fosta sa cumnată s-a filmat pe muzica artistei

Situația care s-a creat între Carmen de la Sălciua și familia Sterp a stârnit un val de reacții în rândul internauților. Fanii artistei au luat-o la întrebări pe aceasta, după ce fosta ei cumnată, Geta Sterp, s-a filmat în timp ce cânta o piesă de-a artistei. Comentariile ce o vizau pe Carmen de la Sălciua nu au întârziat atunci să apară, iar acum aceasta a decis să reacționeze.


Carmen de la Sălciua susține că nu are nicio problemă cu familia Sterp, din care a făcut parte mulți ani, dar vrea ca aceștia să nu-i mai menționeze numele artistei. Cântăreața a precizat faptul că le-a transmis „pe foarte multe căi’ să nu mai vorbească urât la adresa ei.

„Mi-a trimis multă lume TikTok-ul ăla și m-au etichetat în comentarii. Eu nu am nicio problemă cu ei, pentru că am dispărut de mult timp din peisaj și ar fi urât să vorbesc despre persoane doar așa… Eu sunt un om cu dreptatea. Eu vreau doar ceea ce mi se cuvine. Le-am transmis pe foarte multe căi să nu mai vorbească urât la adresa mea, atâta timp cât eu nu spun niciodată nicio vorbă. Mi se pare urât. Eu în momentul ăsta am o viață. Am o căsnicie, a trecut deja foarte mult timp’, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Fanatik.ro.


Carmen de la Sălciua: „Orice om adună frustrări’

Totodată, Carmen de la Sălciua consideră că astfel de comentarii negative și zvonuri ar fi putut fi oprite mai demult. Artista e de părere că situația în care e acum cu familia Sterp e una neplăcută pentru actualul ei soț, având în vedere că solista a lăsat trecutul în urmă.


„Puteau fi oprite toate speculațiile și comentariile răutăcioase. Astea aduc frustrări. Normal că oamenii tot spun Carmen a fost cea cu care a început… Orice om adună frustrări. Fiecare are drumul lui. Dacă doi oameni nu se potrivesc, nu înseamnă că trebuie să își dea în cap. Nu trebuie să poarte un scandal în mediul online. Nu trebuie să te dezici atâta, ăsta e adevărul.

Lucrurile oricum sunt atâtea de vorbite, de clare. Mi se pare urât eu fiind o persoană măritată, îmi iubesc soțul, să îl pun, totuși, în astfel de momente penibile. Eu să stau să vorbesc despre fostele mele relații, care s-au consumat, nu mai contează deloc! Tot ce mi-am dorit am fost să fie dreptate, în ambele părți’, a mai spus cântăreața de muzică de petrecere, pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Instagram