Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș plănuiesc să devină părinți. Artista a consultat un medic: „Doar copilul mai lipsește, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

În toamna anului trecut, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut o cuninie religioasă restrânsă, în prezența prietenilor apropiați și familiei. Ulterior, cei doi au plecat în luna de miere și au petrecut câteva zile într-un resort de lux din Republica Dominicană. Nu de puține ori, artista a dezvăluit public faptul că-și dorește să devină mamă și au existat speculații privind o posibilă sarcină. Recent, Carmen de Sălciua a spus că nu așteptă un copil, deși i-ar plăcea să-și întemeieze o familie. Iată ce sfaturi a primit de la medicul care a consultat-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș formează un cuplu de aproape doi ani. Artista și soțul ei s-au căsătorit religios în toamna anului trecut, însă evenimentul s-a desfășurat în mare secret, doar în prezența celor apropiați. De când s-a căsătorit, interpreta de muzică de petrecere s-a arătat deschisă la ideea de a deveni mamă, ba chiar au existat zvonuri cum că ar fi însărcinată. Deși copilul face parte din planurile cuplului Carmen de la Sălciua – Marian Corcheș, artista a spus că nu este însărcinată, însă a consultat un medic în această privință.

car10car10

Citește și: Cum arată sora lui Carmen de la Sălciua. Daniela Racolța are 29 de ani și este make-up artist

Citește și: Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama lui Marian Corcheș: „Nu am simțit nicio clipă să fie…'

Citește și: Iulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite: „Știu că nu mi-a ieșit. Mi-e ciudă pe mine”. Echipa Scărlătescu are cei mai puțini concurenți

Citește și: Gina Pistol, despre întâlnirea cu tatăl ei, la nunta cu Smiley: „Nu am plâns că a venit, nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele'

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș plănuiesc să devină părinți

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș își doresc să devină părinți, însă artista a declarat public că nu este însărcinată. Cântăreața spune că un medic a sfătuit-o să facă o pauză din activitatea profesională, însă, cel puțin vara aceasta, Carmen de la Sălciua trebuie să onoreze numeroase evenimente la care a fost invitată să cânte.

„El mă susține în tot ceea ce fac. Doar copilul mai lipsește, dar nu s-a întâmplat încă. Eu pun toată treaba asta și pe seama stresului pe care noi îl avem. Eu am foarte multe evenimente și când am vorbit cu un doctor despre asta și mi-a spus că va trebui să îmi iau o perioadă să fiu liniștită. Lucru pe care eu în momentul ăsta nu pot să îl fac', a declarat Carmen de la Sălciua la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua a început o nouă dietă

Pentru că se apropie sezonul estival, Carmen de la Sălciua a început o nouă dietă și face antrenamente în sala de fitness. Intepreta de muzică de petrecere și-a porpus să slăbească aproximativ 5 kilograme, însă spune că regimul ei aliemntar nu este unul strict.

„Eu în anii trecuți când am mai ținut acest tip de dietă am slăbit foarte mult într-un timp foarte scurt. Unii prieteni îmi spuneam că sportul devine un drog, că vrei mai mult, mai mult, după ce obții rezultate, o să merg și la sală după. Mi-am propus să dau jos vreo 5 kilograme', a spus artista, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton