Carmen Grebenișan a rupt legătura cu fostul ei soț, Alex Militaru, deși declarase că vor continua să colaboreze: „Nu este ceva normal. Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț...”

 Ifrim Georgiana
.

Carmen Grebenișan a rupt legătura cu fostul soț, deși declarase că vor continua să colaboreze la unele proiecte. La câteva luni după divorțul de Alex Militaru, creatoarea de conținut și-a găsit fericirea în brațele altui partener și s-au afișat împreună în mediul online. După ultimele evenimente, aceasta se gândește să nu-și mai expună, pe viitor, viața privată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În primăvară, Carmen Grebenișan a anunțat despărțirea de Alex Militaru. După o căsnicie de aproape trei ani, cei doi au decis că nu mai sunt potriviți unul pentru celălalt și au semnat, într-un final, actele de divorț. Spuneau, însă, că vor rămâne prieteni și vor continua să colaboreze la unele proiecte.

fgnymfgnym

Citește și: Ce relație are Carmen Grebenișan cu fostul soț, Alex Militaru. Ce confesiune a făcut influencerița despre actualul iubit: „Cred că ăsta e și motivul pentru care, la 32 de ani, pot să continui ideea de relație”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Cristian, noul iubit al lui Carmen Grebenișan. S-a afișat alături de el în vacanță, la scurt timp după divorțul de Alex Militaru

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Andrei și Cristina Rotaru după ce au plecat despărțiți de pe Insula Iubirii. Au divorțat, s-au împăcat, iar acum locuiesc cu chirie: 'Nu știu ce va urma, dar știu că ne-am trezit…'

Citește și: Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie…'

Carmen Grebenișan a rupt legătura cu fostul ei soț, Alex Militaru, deși declarase că vor continua să colaboreze

Acum, la câteva luni după divorț, Carmen Grebenișan spune că a rupt legătura cu Alex Militaru. Decizia ei vine la scurt timp după ce s-a afișat cu noul iubit pe rețelele de socializare. Cristian este cel care a reușit să-i cucerească inima și alături de care a petrecut o vacanță în Italia.

„Nu ținem legătura! Ne salutăm, mai povestim, mai avem chestii de împărțit. Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț am mai povestit ce a mai făcut fiecare, dar la modul prietenesc, dar nu prieteni foarte buni. Evident, nu se poate, nu cred în treaba acesta, nu este ceva normal, nu e sănătos pentru nimeni. Mă mai văd căsătorită, sigur!', a spus creatoarea de conținut pentru spynews.ro.

Carmen Grebenișan dezvăluie motivele divorțului

Cât despre motivele divorțului, Carmen Grebenișan spune că ea și fostul soț au realizat că sunt în etape diferite ale vieții. La început i-au legat interese comune, însă, pe parcurs, fiecare și-a urmat propriul drum.

„Adevărul este că nu empatizam pe anumite niveluri emoționale, să spun așa. El este într-o altă etapă a vieții, eu în alta. Probabil la început am avut interese comune, cu timpul eu mi-am schimbat puțin direcția și probabil el nu și-a schimbat-o în același ritm cu mine. Este neplăcut, însă este de înțeles. Am rămas prieteni pentru că am fost prieteni în primă fază, înainte să formăm un cuplu', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Carmen Grebenișan este implicată într-o nouă relație și vrea discreție

La începutul lui august, Carmen Grebenișan s-a afișat alături de noul ei iubit. După divorț, aceasta se gândește să fie mai rezervată cu privire la viața privată.

„Mă gândesc ca pe viitor să tin viața personală mai ascunsă decât a fost în relația precedentă, sigur. Poate nu ascuns, este un cuvânt destul de greșit, nu e nimic ascuns, mai privat, este mai confortabil, mai plăcut', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton