Carmen Tănase s-a îndrăgostit de regretatul Victor Parhon datorită asemănării acestuia cu tatăl ei: „Era inteligent, cultivat, deștept. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari” / Fostul ei soț a murit acum 23 de ani

.

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Carmen Tănase a făcut mai multe dezvăluiri despre căsnicia pe care a avut-o cu Victor Parhon. Actrița spune că nu a deranjat-o diferența de vârstă dintre ei, de 17 ani, căci întotdeauna i-au plăcut „bărbații mai mari' decât ea. De regretatul critic de teatru s-a îndrăgostit și datorită asemănării cu tatăl ei, descriindu-l ca fiind cultivat și inteligent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Carmen Tănase și Victor Parhon au fost împreună timp de 11 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat un fiu. Regretatul critic de teatru și actrița au fost căsătoriți pentru puțin timp, au și divorțat, însă relația nu s-a încheiat, de fapt, niciodată. În anul 2000, Victor Parhon avea să stingă din viață, la 57 de ani, fiind răpus de cancer pulmonar.

Citește și: De ce a divorțat Carmen Tănase de regretatul Victor Parhon, după 3 ani de căsnicie: „Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște animale ciudate’. Actrița nu a vrut să se mărite niciodată


Citește și: Tudor Parhon, fiul lui Carmen Tănase, primele declarații despre relația cu mama sa: „E omul meu preferat. Și cu asta…’

Citește și: Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan: ‘Nu mai alcătuim un cuplu. Motivele…’ Artistul pregătește o piesă pentru cei care suferă din dragoste / EXCLUSIV

Citește și: Rusia a emis un mandat de arestare pe numele Iuliei Navalnaia. De ce este acuzată văduva lui Aleksei Navalnîi: „Vladimir Putin este un ucigaş şi un criminal de război'


Carmen Tănase s-a îndrăgostit de regretatul Victor Parhon datorită asemănării cu tatăl ei

Carmen Tănase spune că nu a deranjat-o niciodată diferența de vârstă dintre ea și regretatul critic de teatru. Victor Parhon era mai mare decât ea cu 17 ani, însă au trăit o poveste de dragoste frumoasă, din care a rezultat și un fiu, Tudor. Actrița mărturisește că întotdeauna a căutat parteneri mai în vârstă și cu calități ca cele ale tatălui său. În regretatul ei soț, care era cultivat și foarte citit, a regăsit acest model.


„Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța. Ăștia de vârsta noastră, sunt mai puțini la minte. Băieții se dezvoltă mai greu. Pe bune acum, nu e niciun secret. Erau mai copilăroși, iar eu aveam nevoie de cineva la care să mă și uit cu admirație. Totdeauna am avut nevoie de chestia asta, să mă uit la cineva cu admirație.

Apoi mi-am dat seama că unul ca tata mai greu. Țucu s-a apropiat, bărbatul meu s-a apropiat. Era inteligent, era cultivat, era deștept. El s-a apropiat de taică-miu, că probabil de aia l-am și luat și am și decis să fac un copil cu el’, a declarat actrița în podcastul „Gând la gând cu Teo’.  


De ce a divorțat Carmen Tănase de Victor Parhon

Cu ceva timp în urmă, Carmen Tănase a explicat de ce a divorțat de Victor Parhon, după numai trei ani de căsnicie.

„Nu eu am decis să divorțez, noi am decis. A fost foarte bine așa. De ce nu am vrut eu să mă căsătoresc, în primul rând? Din instinct, pentru că nu știam, nu mai fusesem măritată. Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște „animale’ ciudate, de pradă, și în clipa în care prada este a dumneavoastră, este proprietate. Eu am văzut asta și am zis că eu nu o să fiu proprietatea nimănui.


Eu sunt de sine stătătoare și am zis că eu nu mă mărit. Dar totuși o să vină copilul. Așa și? Ce? Nu o să putem să stăm așa neoficializați sau care este problema? De ce hârtia valorează mai mult decât relația în sine?

Până la urmă, am cedat presiunilor familiei. Apoi, au început mici semne de proprietate și mici râci. Am zis că nu are rost să stricăm prietenia și legătura frumoasă dintre noi.

Ne-am dus să divorțăm. Am fost întrebați dacă suntem de acord amândoi, dacă avem vreo pretenție, am spus că nu și ne-a declarat divorțați. Am semnat niște hârtii și am plecat de gât. Am rămas împreună, noi nu ne-am despărțit practic niciodată, doar s-a anulat o hârtie.


După divorț s-au schimbat unele lucruri. Eu mă mutasem în altă parte și ne întâlneam cum se întâlnesc doi oameni când se tatonează, nu mai ești obișnuit cu persoana respectivă. Asta a durat până la sfârșitul lui.

Noi ne-am mutat împreună înainte de a se îmbolnăvi. Tudor, copilul nostru, nu mergea la tatăl lui. Țucu, așa îi zic eu, venea la noi acasă, adică în casa în care mă mutasem. Noi nu am împărțit copilul că nu a fost cazul, noi eram împreună’, a declarat actrița, în podcastul lui Dorin Galben, din Republica Moldova.

Sursa foto: Facebook