Casa Regelui Charles din Viscri a fost redeschisă publicului. Cât costa o noapte de cazare la „Casa albastră”

.

Regele Charles deține un număr impresionant de proprietăți, una dintre acestea aflându-se pe teritoriul României. „Casa albastră' din Viscri, județul Brașov, a fost cumpărată în 2006 și a fost, de curând, redeschisă publicului. Iată cât costă o noapte de cazare în această porprietate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Regele Charles a cumpărat „Casa albastră din Viscri’ în anul 2006, în urma unei vizite în țara noastră. Până în anul 2021, proprietatea a funcționat ca pensiune, fiind dotată cu şapte camere duble cu baie, o sufragerie, un living şi o bucătărie. Mai mult, în curtea acesteia obișnuiau să se organizeze expoziții cu accent pe conservarea florei spontane şi a patrimoniului. Din cauza pandemiei, turiștii nu s-au mai putut bucura de expozițiile găzduite la „Casa albastră’, însă, începând cu 1 aprilie, caeștia vor putea vizita proprietatea tradițională săsească din satul Viscri.


Citește și: Ce dietă ține Regele Charles. Ce mănâncă mereu la micul dejun și de ce sare peste masa de prânz: „Pot ajuta digestia și…’

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre încoronarea Regelui Charles: muzica aleasă, obiceiurile și semnificația accesoriilor regale

Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat, la America Express: „Din păcate, nu am limite și frică'


Citește și: Cine este Beatrice de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. E economist și designer vestimentar

Casa Regelui Charles din Viscri a fost redeschisă publicului

Începând de la 1 aprilie, „Casa Albastră’ din Viscri s-a redeschis pentru vizionare. Proprietatea găzduiește două noi expoziții, respectiv „Cos pentru o cauză’ a asociației Semne Cusute și „Învelitoarea istorică – Paradigma restaurării'.

„Casa Prințului de Wales din Viscri a fost deschisă publicului în luna iulie a anului 2022, cu scopul de a face cunoscute pasiunile și implicarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea al Regatului Unit în protejarea arhitecturii și meșteșugurilor tradiționale, a agriculturii ecologice durabile, făcută la scară mică, și a biodiversității pajiștilor și pădurilor.


Noile expoziții pregătite pentru acest sezon sunt strâns legate de valorile promovate de Majestatea Sa, răspunzând în același timp întrebărilor pe care le primim cel mai des de la vizitatori: De ce a cumpărat fostul Prinț de Wales o casă în Viscri și ce îl făcea să revină frecvent?’, a declarat Mihai Grigore, administrator Casa Prințului de Wales din Viscri, potrivit wall-street.ro.


Cât costă o noapte de cazare în casa Regelui Charles din Viscri

Deocamdată, proprietatea Regelui Charles din Viscri nu funcționează ca pensiune, fiind închisă turiștilor încă de la izbucnirea pandemiei. Totuși, prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 104 euro, după cum se arată pe site-ul imobilului.

„Prețul „All Inclusive’ pe persoană care împarte o cameră dublă sau twin include o băutură de bun venit și cina (fără băuturi) la sosire, pensiune completă (fără băuturi), excursii și activități ghidate în timpul zilei, taxe de intrare, transport și taxe, precum și micul dejun la plecare. Preț: 157-167 Eur/persoană/noapte, supliment single 20 – Eur/persoană/noapte.


Camerele costă între 104- și 124,- Eur/noapte. Mic dejun continental complet 7- Eur. Prânz (3 feluri de mâncare) 15,- Eur, cină (3 feluri de mâncare) 20,- Eur. Atât prânzul cât și cina nu includ băuturi. Activități de o zi conform programului 85,- Eur/persoană, inclusiv transport, ghid și taxe de intrare, fără prânz și băuturi’, scrie pe site, în timp ce prețurile dedicate copiile sunt reduse cu 50%.

Sursa foto: Facebook