A câștigat Bravo, ai stil All Stars! Totul despre trecutul neștiut al Silviei Popescu la Interviurile VIVA!

 Dana Enache
.

A captat atenția publicului încă din primul sezon Bravo, ai stil, și iată că acum și-a adăugat în palmares și titlul de câștigătoare a sezonului Bravo, ai stil All Stars! Ce a făcut Silvia până la vârsta de 34 de ani, când a debutat pe micul ecran? Azi, la Interviurile VIVA!, aflăm totul despre trecutul ei, chiar de la ea!

O prezență imposibil de ignorat! Fie o placi la nebunie, fie îți este antipatică, cert este un singur lucru: Oana Silvia Popescu a știut să se facă remarcată încă de la primele emisiuni Bravo, ai stil, de acum doi ani. Stilul său inconfundabil, atât vestimentar cât și… verbal au transformat-o într-o câștigătoare veritabilă, atât a primului sezon, cât și a celui de-al patrulea, All Stars, semn că are un public extrem de numeros și care o apreciază, cu adevărat.

Silvia este zgârcită cu amănuntele despre viața ei, rezumându-se, până acum, să vorbească strict despre prezent, însă astazăi va face o excepție. Câștigăoarea Bravo, ai stil All Stars vine la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, începând cu ora 14.00, și spulberă orice speculație în legătură cu trecutul ei. Cum a devenit celebră în presa locală din Târgu-jiu, orașul ei natal, înainte de emisiunea de la Kanal D, cum a cunoscut-o pe Iulia Albu și ce relație a avut cu ea înainte de concurs? Aflăm astăzit totul, chiar de la Silvia Popescu, la Interviurile VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton