Câștigătorii Asia Express. Raluka și Ana au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro!

.

Acum mai bine de o lună, 7 cupluri de vedete au plecat în aventura vieții lor – o călătorie plină de peripeții în îndepărtata Asie, a cărei miză a fost premiul de 30.000 de euro. Câștigătorii Asia Express fost, de fapt, niște câștigătoare, fiindcă Raluka și Ana sunt cele care s-au întors acasă cu premiul!

După o cursă infernală prin Vietnam, Cambodgia și Thailanda, care s-a desfășurat pe parcursul a aproape 5.000 de kilometri, au rămas în concurs echipele formate din Ana Baniciu-Raluk și Liviu Vârciu-Andrei Ștefănescu. Toate vedetele din concurs s-au confruntat pe parcursul călătoriei cu situații inedite, uneori dramatice – au dormit în casele unor străini, au fost obligate să supraviețuiască doar cu 1 dolar pe zi, au mâncat preparate tradiționale care le-au stârnit dezgustul și au trebuit să-și înfrângă temeri și fobii pe care nici nu știau că le au. S-au luptat cu foamea, cu frigul, cu căldura excesivă și, de cele mai multe ori, cu condițiile inumane, dar, în cele din urmă, cei mai buni 4 concurenți au reușit să ducă până la capăt cursa.


Liviu și Andrei au fost învinși de Raluk și Ana la Asia Express!

Câștigătorii Asia Express au fost aleși dintre temerarii rămași în cursă în această seară, iar ultimii kilometri parcurși au reprezentat provocarea vieții lor pentru cei 4 concurenți. Anca și Raluka s-au confruntat cu o mulțime de probleme în finală, dar nu au renunțat până în ultima clipă. ,,Mai avem puțin. Înseamnă enorm pentru noi că suntem finaliste, că am ajuns până aici și că am reușit să trecem prin toate momentele grele. Ne-am demonstrat că suntem foarte puternice și că merităm să ne aflăm în această etapă. Acum suntem pregătite să luptăm în ultima misiune, dacă am muncit atât de mult vrem să și câștigăm’, au spus fetele. Ana a trecut prin momente îngrozitoare în momentul în care a fost obligată să înghită un gândac întreg, câștigat’ la ruletă, în timp ce Raluk, mai norocoasă, a trebuit să mănânce un hamburger uriaș. Plângând și la un pas de sufocare, Ana a reușit să termine însă proba cu bine.


Câștigători Asia Express – Ana și Raluk

Câștigătorii Asia Express – o mare surpriză!

Pentru a deveni Câștigătorii Asia Express, și Andrei și Liviu au trecut prin aceleași probe de foc ca și fetele. Ei au început cursa cu o misiune ce le-a impus să refacă niște filmulețe alături de localnici, pe care au trebuit să-i antreneze în jocul lor. Căutarea indiciilor-cheie, experiența masajului thailandez, proba de karaoke, dar și ruleta cu preparate dezgustătoare au făcut parte din lista provocărilor etapei finale. Nici băieții nu au avut mai mult noroc ca fetele, ei fiind obligați să mănânce broaște și scorpioni, dar au reușit și ei să treacă proba. ,,Ne bucurăm foarte tare că suntem în finală alături de fete, pentru că știu să piardă, dar știu să și câștige. În același timp, ne este și puțin teamă. Urmează o finală frumoasă, eu asta cred că trebuie să primeze. Va fi o luptă crâncenă, o să ne dorim cu toții să câștigăm mai mult ca orice, vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun va câștiga’, au declarat băieții. Și, într-adevăr, cei mai buni, de fapt, cele mai bune, au câștigat, iar acestea au fost Raluk și Ana Baniciu, care au fost așteptate la destinația finală de Gina Pistol, care le-a anunțat că sunt câștigătoarele Premiului Asia Express, în valoare de 30.000 de euro.


Oana Pantazi

Foto: Facebook