Câștigătorul X Factor, Florin Răduță, s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ce simptome are artistul și cum se simte acum

 Dumba Gabriela
.

Câștigătorul X Factor 2015, Florin Răduță a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și la fel și bunica lui. Artistul mărturisește că a decis să facă public faptul că s-a infectat cu noul coronavirus pentru ca persoanele cu care a intrat în contact să se testeze, la rândul lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Răduță a făcut public faptul că s-a infectat cu COVID-19 pentru a trage un semnal de alarmă oamenilor cu care a intrat în contact în ultima vreme, așa încât aceștia să se testeze și izoleze, după caz, pentru a fi evitată răspândirea virusului. Din păcate, și bunica lui Florin are COVID-19 și cântărețul se teme pentru viața ei.

„AM FOST TESTAT POZITIV CU COVID19! Aceasta postare este strict pentru cei care au luat contact cu mine in ultimele 2 saptamani! Si poate ajuta pe cineva care are aceleași simptome!!!
Ati ajuns sa stigmatizati oamenii( unii pentru ca ii acuzați de minciună,altii pentru ca au ) din cauza unor boli!!!Nu mai aveti pic de empatie si omenie in voi, sunteti penibili rau! Pe mine nu ma intereseaza de conspirații,ca e corona sau ca nu e corona…
Eu tin minte in ce hal am vazut-o pe mamaia azi de dimineata si cat de rau era.
Iar asta , e tot ce conteaza pentru mine!
Sa se FACA EA bine si atat!
Aveti grija de voi si multa sanatate, protejați macar pe cei din jur!”,
a scris Florin Răduță pe Instagram.

Câștigătorul X Factor 2015 a povestit celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare care sunt simptomele simțite de el, după ce s-a infectat cu COVID-19.

'După a început să mă usture nasul foarte tare atunci când trăgeam aer, îmi venea să dorm într-una, aveam niște dureri de cap foarte aiurea și senzația că se învârte casa cu mine. Până ieri am zis că este cât de cât ok, că o să fim bine și o să treacă”, a spus Florin Răduță.

Deși a respectat toate măsurile împotriva combaterii pandemiei, acesta a declarat că a fost infectat cu coronavirus. 'Luni de zile am avut grijă cu masca, m-am dezinfectat și am făcut tot ce se cere în această pandemie', a spus artistul. 

Florin Răduță se teme pentru bunica lui pentru că are probleme cu tensiunea și suferă și de diabet.

Din păcate, Florin spune că reacția unora dintre fanii lui, după ce a anunțat că este infectat cu noul coronavirus, a fost să-i trimită mesaje urâte.

Citeste si: Drama neștiută a lui Constantin Zamfirescu, actorul din serialul Trăsniții, care se luptă cu cancerul: a suferit un AVC și i-a murit un copil

12916879_1073848012659022_8553190078977970425_o12916879_1073848012659022_8553190078977970425_o

Mesajul complet prin care Florin Răduță a anunțat că are COVID-19

„Astăzi,eu si mamaia am fost testați pozitivi cu COVID 19.Se pare ca fratele meu este încă negativ,desi stam in aceeasi casa.Dupa aceasta veste oamenii au inceput sa arunce cu vorbe: ba ca mint ,ba ca a aflat lumea si nu trebuia sa zic,ba ca am luat bani.La modul ca atata ura aveti incat imi doriti moartea ca „am mintit”.

Mesaje de genul ” mai bine mori,ca altfel o sa ai discutii cu fanii dupa acest live”! Sunteti bolnavi cu capul!Sa stigmatizati oamenii pentru ca s-au imbolnavit …..de parca ei au dorit asta!? Imi e mila de voi ca sunteti astfel de oameni. Păi voi ma treceti pe numele vostru ?

Motivul pentru care am AM ANUNTAT PUBLIC: In weekendul trecut (am fost in Bucuresti si Pitesti) m-am intalnit cu anumiti oameni care ma apreciază,cu care am stat de vorba,m-au luat in brate…

CE TREBUIA SA FAC ? De unde sa ii cunosc si sa ii anunț ca sa se testeze?Poate voi daca aveați CORONA păstrați lucrul asta pentru voi, eu nu pot ! Am principii…ca poate au batrani acasa si se intampla ceva rau !

NU IMI CER SCUZE PENTRU CA SUNT CORECT.

Voi credeti ca eu luam bani ca sa zic ca are mamaia Corona? Ca tot ce imi doresc este sa nu fie mai rau decat acum,sa se faca bine si asta e tot ce ii cer lui Dumnezeu.Eu o sa fiu ok…dar ea….Primele semne au apărut acum fix o saptamana.Inițial am crezut ca este altceva(alte boli de care suferim) am trecut amandoi pe tratamentul normal cu antibiotic.Si da,recunosc ca am evitat spitalul si am incercat sa ne tratăm acasa pentru ca nu voiam sa credem ca avem Corona.Am zis cu tot dinadinsul ca nu are cum sa fie si ca suntem bine.Dar in fiecare zi ne simteam din rau in mai rau.

Citeste si: Oana Pellea a mărturisit că a suferit de depresie: „Nu mai voiam să ies din casă. Nu mai voiam să practic meseria. A fost un coșmar'

LA MAMAIA(CARE are diabet si tensiune): Ea a inceput sa aiba simptome inaintea mea cu vreo 3-4 zile .Primul test de COVID a iesit negativ!La analizele de la plămâni nu i-a iesit nimic.Era foarte obosită,frisoane mereu,tusea,o dureau foarte rau oasele si mușchii.Cateodata era bine,cateodata rau. În unele zile parea sa dispară,trecea cateva zile si venea mai agresiv. Ma repet,lua antibiotic pentru o infecție pe care o avea de mai mult timp si am crezut ca e de la ea.Avea miros si gust,nu s-au schimbat.

LA MINE : Prima data a început sa ma doara gâtul.Am zis ca e doar pentru ca s-a schimbat vremea si in perioada asta cam de asta ma îmbolnăvesc.Am început sa fac febra si am zis ca e de la gât,am inceput sa iau antibiotic.Dupa 3 zile,au inceput sa ma doara toate oasele si mușchii, sa dispară mirosul( gustul inca il am ),sa incep sa tusesc.Dupa a inceput sa ma usture nasul foarte tare atunci cand trageam aer,imi venea sa dorm într-una, aveam niste dureri de cap foarte aiurea si senzatia ca se invarte casa cu mine.Pana ieri am zis ca este cat de cat ok, ca o sa fim bine si o sa treaca.Ma repet , am evitat spitalele!Azi trebuie sa merg eu cu fratele meu sa facem testul.

Dar m-am trezit in aceasta dimineata si am vazut in ce fel arata mamaia….tusea foarte rau,o tinea in piept si nu putea sa respire.Am plecat si am facut testul!!!Si a iesit pozitiv…Suntem cu toții acasa! Acum ea este sub tratament: azitrox,tamiflu si bromexhin.Sunt c*cat pe mine,recunosc. Ma rog sa fie bine si asta e tot ce imi doresc de la Dumnezeu.Va las pe voi sa aberati,eu stiu ce arata testul ala si viata bunicii mele e mai importanta decat cacaturile si închipuirile voastre.

Mie deocamdata nu mi s-a dat niciun tratament.Doctorul de familie ne monitorizează.Luni de zile am avut grija : cu masca,m-am dezinfectat si am facut tot ce se cere in aceasta pandemie.EU NU AM ZIS NICIODATĂ CA NU EXISTA VIRUSULA! CI DIMPOTRIVA: Votul,deschiderea școlilor si cum au lăsat oamenii inainte de vot …. NU TREBUIA SA SE INTAMPLA….Nimeni si nimic nu este mai important decât viata in sine.Deci orice a facut rau,trebuia sa nu se intampla.Ca o fi real sau nu , eu stiu cum ma simt si stiu ce vad la mamaia.Ipocrit sa fii sa nu vezi ca in jurul tau se intampla ceva!Am zis ca frica si panică oamenilor atunci când aud de CORONA ii fac se imbolnaveasca mai rau , sa se simta mai rau.

Citește și: Cătălin Bordea a avut COVID-19! Primele declarații după ce s-a vindecat: 'N-am mai trăit așa ceva niciodată. Nu-i de joacă'

Daca nu ai psihicul ok,multi clacheaza.Postez asta doar sa anunt oamenii care au intrat in contact cu mine. Si poate simptomele voastre coincid cu ceea ce simtim noi.TUPEUL VOSTRU INFECT ESTE IRELEVANT!EU NU IMI CER SCUZE PENTRU NIMIC, VIATA BUNICII MELE SI A OAMENILOR PE CARE I-AM INTALNIT E MAI IMPORTANTA DECAT ORGOLIILE DE RAHAT,DECAT CONSPIRATIILE,DECAT NEBUNIILE VOASTRE,DECAT ARFELE VOASTRE.

E ok sa nu crezi, nu e ok veninul pe care îl arunci atunci cand un om chiar pateste ceva.Stiti cum sunt, stiti ca am principii si as muri cu ele de gât in loc sa renunt la ele pentru impresii,faima si bani. Eu sunt cine sunt si nu ma scuz.Eu stiu ce fac eu ,nu ma intereseaza ce fac altii!Eu nu stau sa arunci tu cu noroi in mine si sa zambesc,ca eu stiu ca nu m-as vinde niciodată.Si eu o sa reactionez la atitudini de rahat.

Va multumesc mult pentru mesaje si gandurile bune si sper sa aveti grija de voi.Faptul ca am dat explicatii, o fac pentru ca oamenii ma cunosc si stiu ca imi pasa!P.s : nu iti convine ceea ce zic poti sa alegi sa pleci sau sa stai.

Eu am tot dreptul sa reactionez: pentru ca niciodata nu o sa permit la niciun „gunoi” sa se atinga de familia mea si sa imi zici ca ar trebui sa mor.GUNOIULE! Nu mai exista etichetele astea de persoana publica sau respect.Eu reactionez la rahat!

Nu ma intereseaza cine esti.Ca o fi sau nu manipulare, ca exista sau nu Corona….TOTUL SE SCHIMBA ATUNCI CAND TI SE ÎMBOLNĂVEȘTE CINEVA DRAG SI ESTE RAU!!!!

ASTA E IMPORTANT.”, a scris Florin Răduță pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton