Cât a costat costumul de ginere purtat de Ianis Hagi la nuntă. A fost creat și personalizat special pentru el

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat cât a costat costumul de ginere purtat de Ianis Hagi la nuntă! Fiul lui Gheorghe Hagi și aleasa inimii lui, Elena Tănase, s-au căsătorit religios duminică, 14 iulie. Cei doi însurăței s-au pregătit temeinic pentru cel mai important eveniment din viața lor și au îmbrăcat două ținute de-a dreptul spectaculoase în ziua cea mare. Iată cât a scos din buzunare tânărul fotbalist pentru costumul lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios, weekend-ul trecut, pe data de 14 iulie 2024. Totul a fost la superlativ și bine pus la punct: meniu, decor, muzică, etc. Mirele și mireasa au fost, bineînțeles, în centru atenției și au strălucit în două ținute elegante, pentru care, cu siguranță, au investit considerabil.

ianis-hagi-nunta-2ianis-hagi-nunta-2

Mireasa lui Ianis Hagi a arătat ca o adevărată prințesă în ziua nunții lor. Elena Tănase a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie superbă, albă, de mireasă, ce i-a pus frumos în valoare silueta suplă. A avut un voal lung, uluitor, iar pentru machiaj a optat pentru unul lejer, în nuanțe naturale.

Citește și: Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică: 'Trăiască regele…'. Ce invitați de seamă au avut la biserică / EXCLUSIV

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase, primul interviu după nuntă: „Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar'

Citește și: Rapperul Wiz Khalifa, reținut de poliție după ce a fumat un joint pe scena festivalului Beach, Please! Prima lui reacție, după incident: „Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România…”

Citește și: Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi! Cât a costat rochia purtată de tenismenă, care a atras toate privirile

Cât a costat costumul de ginere purtat de Ianis Hagi la nuntă

Și mirele Ianis Hagi a atras atenția tuturor prin vestimentația lui. Un costum „Ivory Tuxedo', similar cu cel purtat de fotbalist la nuntă, ajunge să coste aproape 5.600 de lei. Potrivit Cancan, așa arată datele care apar pe site-ul brandului la care sportivul a apelat pentru a îmbrăca ținute uluitoare la cununia religioasă.

Aceeași sursă mai scrie că, potrivit reprezentanților brandului pe pagina oficială, costumul purtat de Ianis Hagi la nuntă este „custom made'. Asta înseamnă că ținuta a fost creată și personalizată special pentru el, pentru ziua cea mare. Costumul a fost realizat din țesături fine și a avut o croială impecabilă.

În mediul online, în dreptul imaginilor postate de brand cu Ianis Hagi, internauții au reacționat în număr mare, felicitându-i pe mire și mireasă.

„Nu am văzut niciodată o nuntă, unde mirele să fie mai elegant, mai frumos decât mireasa. Ianis a fost fabulos!', a scris un internaut.

Ianis Hagi și Elena Tănase, nuntă cu ștaif, cu invitați pe măsură

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil pe 25 decembrie 2023, în ziua de Crăciun. Evenimentul a fost unul special și emoționant, desfășurat în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Duminică, pe 14 iulie, a avut loc cununia religioasă a celor doi, dar și petrecerea de nuntă.

Ianis Hagi și Elena Tănase au trăit emoții puternice în cursul zilei de duminică, 14 iulie. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii organizate la Biserica „Sfântul Visarion' din București. Cununia a început la ora 15:00 și a fost relativ restrânsă, cu familiile și apropiații celor doi.

Începând cu ora 19:00, invitații au fost așteptați la Palatul Știrbey, unde a avut loc petrecerea de nuntă. Evenimentul a strâns laolaltă invitați de seamă, între care și Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, stoperul Kevin Boli, Carlo Casap, Răzvan Marin, Simona Halep, Cristi şi Adelina Chivu sau Gigi Becali.

Atmosfera a fost întreținută de trupa Pindu, astfel că invitații s-au distrat pe ritmurile muzicii machedonești, dar și de Cornelia Rednic, Smiley și încă o formație din Grecia. Nunta s-a desfășurat într-un cadru de poveste, cu mii de aranjamente florale.

Sursă foto: Instagram &  Raed Krishan/ GSP

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton