Cât costă costumul de baie purtat de Bianca Drăgușanu pe litoralul românesc. L-a accesorizat cu ochelari Yves Saint Laurent și bijuterii scumpe

 Ifrim Georgiana
.

După despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu bifează vacanță după vacanță. Întoarsă din Franța, blondina și-a făcut bagajul bagajul și s-a îndreptat spre litoralul românesc. Imaginile postate pe Instagram o surprind la plajă, într-un costum de baie dintr-o singură piesă, etalându-și trupul bine lucrat și formele voluptoase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu a încheiat recent relația cu Gabi Bădălău, care a acuzat-o că l-a înșelat cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. După scandalul cu fostul ei iubit, blondina a plecat din țară și a petrecut câteva zile la Cannes, în Franța, alături de câteva prietene. În aceste momente se află pe litoralul românesc, dar nu singură, ci însoțită de fiica ei și a lui Victor Slav.

bian112bian112

Citește și: „Femeile își cumpără genți foarte scumpe doar pentru a impresiona alte femei!”. Bianca Drăgușanu dezvăluie motivul pentru care femeile își achiziționează articole de brand

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce zborul i-a fost anulat și a avut mai multe întârzieri avionul, deși avea bilet business class: „Am ajuns acasă după 50 de ore. Îmi iau un private jet…' / În acest timp Gabi Bădălău se revedea cu fosta iubită, Ramona Gabor

Citește și: Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată. Actrița din filmul „Barbie' și soțul ei, Tom Ackerley, vor deveni părinți la 8 ani de la căsătorie

Citește și: Rezultate BAC 2024. Lista completă a notelor la Bacalaureat pe toate județele

Cât costă costumul de baie purtat de Bianca Drăgușanu pe litoralul românesc

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a postat mai multe fotografii din timpul vacanței la mare. Pe plajă, vedeta a purtat un costum de baie roșu, marca Versace, care i-a pus în valoare talia de viespe și formele voluptoase. Articolul vestimentar costă nu mai puțin de 1759 ron, potrivit site-urilor unde se comercializează. Ținuta a fost accesorizată cu ochelari Yves Saint Laurent, brățări și un ceas scump.

Într-o altă fotografie, blondina apare într-o ținută la fel de provocatoare. Este vorba despre un costum auriu din două piese, la care a asortat o pălărie de cowboy.

Bianca Drăgușanu, acuzată de Gabi Bădălău că l-a înșelat

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău s-a afișat cu nou iubită, pe numele ei Daria. Afaceristul a acuzat-o pe blondină că l-a înșelat în ultimele luni de relație cu medicul ei estetician, Auday-Al Ahmad. Ea a negat acuzațiile și a dat asigurări că nu este vorba despre o relație amoroasă.

„Eu nu am nicio problemă cu Bianca (…) Ea a ales drumul ei în viață într-un moment al relației noastre când eram cel mai bine cu copii, cu familie, cu vacanță, cu planuri de viitor, ea a decis să nu mai meargă pe un drum drept și să mai facă stânga-dreapta și când spun lucrurile astea, le spun asumat 100%. Nici nu mai contează lucrul ăsta. Eu nu vreau să o denigrez pe ea (…) Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire, a declarat Gabi Bădălău.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton