Cât costă inelul de logodnă cumpărat de Dinu Maxer pentru Magdalena Chihaia și ce spun despre nuntă: „Două zile am gândit marea întrebare. Ea s-a speriat când a văzut...”

 Ifrim Georgiana
.

Cu câteva zile în urmă, Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, la Veneția. Artistul a fost ajutat de viitoarea soacră să planifice momentul și spune că totul a decurs conform așteptărilor. Fiul său, Andreas, l-a însoțit când a cumpărat inelul, dar nu a știut că se pune la cale o logodnă. Splendida bijuterie, din aur alb și cu diamant, costă o mică avere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

După divorțul de fosta soție, Dinu Maxer și-a găsit fericirea în brațele Magdalenei Chihaia, actriță și fostă concurentă la iUmor. La începutul săptămânii, cei doi s-au logodit la Veneția, unul dintre cele mai romantice orașe din lume. În timp ce se plimbau cu gondola, artistul i-a adresat iubitei lui marea întrebare și i-a pus pe deget o bijuterie rafinată.

dinuuudinuuu

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia, la Veneția: „Vrei să fim împreună pe gondola iubirii?' / Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum a demonstrat Dinu Maxer că are studii medicale. Artistul a răbufnit: „Am dobândit acest certificat de medic specialist de familie. În cadrul examenului am luat nota 9,36

Citește și: Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine…” / Ce spune despre împăcarea dintre ei și cum comentează avocatul antrenorului întreaga situație

Citește și: La al doilea concert Coldplay, Chris Martin le-a cerut spectatorilor să-l huiduie, apoi l-a invitat pe scenă pe Babasha: „Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat. Huiduitul de azi a fost mai bun'

Cât costă inelul de logodnă cumpărat de Dinu Maxer pentru Magdalena Chihaia

Dinu Maxer a planificat în detaliu cererea în căsătorie și nu s-a uitat la bani când i-a cumpărat inelul de logodnă. Bijuteria din aur alb și cu diamant costă aproape 12.000 de euro, potrivit click.ro. Magdalena Chihaia a povestit că a fost foarte emoționată când i s-a pus marea întrebare, mai ales că și familia ei era de față.

„Deși erau și părinții meu cu noi în barcă, din momentul în care Dinu mi-a pus întrebarea noi nu am mai văzut pe nimeni în fața ochilor. Așa emoții aveam amândoi!', a povestit Magdalena Chihaia, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Dinu Maxer a fost ajutat de viitoarea soacră să planifice logodna

Dinu Maxer spune că viitoarea soacră l-a ajutat să planifice logodna.

„Am fost alături de părinții Magdei, care erau de o săptămână acolo, împreună cu vărul ei din Germania, un violonist de excepție. De fapt, ei au fost cei care ne-au invitat acolo, nu veniți și voi câteva zile, eu am zis stai să văd care este programul. Și uite așa am reîntregit familia acolo.

Am petrecut două zile la Bologna, înainte de Veneția. Pentru mine a fost pentru prima oară când am mers la Veneția, Magda a fost deja de vreo trei-patru ori, și la carnaval.

Și atunci am decis să filmăm acolo valsul nostru, aducă piesa Jumătatea perfectă, pe care am lansat-o anul acesta de Valentine s Day. Este o piesă pentru tinerii căsătoriți.

Eu am complotat cu mama Magdei, care știa tot ce am de gând să fac. A fost doar în doi complotul. Am întrebat-o care e locul perfect pentru cerere, a zis Veneția, în gondolă.

Ne-am urcat cu toții în gondolă, împreună cu părinții Magdei. Era gata să nu fie așa, din cauza problemelor de sănătate și a căldurii. Eu voiam să am spectatori, să fie momentul împărtășit.

Și la sfârșitul circuitului, care a durat vreo 45 de minute, i-am pus marea întrebare, pe care am gândit-o două zile', a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Ce spun Dinu Maxer și Magdalena Chihaia despre căsătorie

Artistul mai spune că momentul s-a desfășurat exact așa cum și-a dorit.

„Și modul în care am scos inelul a fost premeditat de mine, iar Magda a reacționat conform ideii mele. Ea s-a speriat puțin cândva văzut inelul, iar eu am dat să-i pun inelul pe deget înainte să-i pun întrebarea, de emoții. Am făcut și gestul cu genunchiul, dar era pantalonul alb și îl murdăream. Emoția a fost mare, nu am mai văzut nimic în jur, eram noi doi și atât!', a mai spus Dinu.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu au stabilit încă data nuntii.

 „Noi vrem să luăm lucrurile treptat. Anul trecut am plecat în Dubai ca prieteni și ne-am întors iubiți, iar acum am plecat la Veneția iubiți și ne-am întors logodnici', a spus Magdalena.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton