Cât costă inelul de logodnă cumpărat de TJ Miles pentru Francisca: „Orice fată și l-ar dori. Cu cinci zerouri în coadă...” / Declarații despre nunta lor

 Ifrim Georgiana
.

TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca la Survivor All Stars, într-un mod simbolic, iar la întoarcere acasă i-a oferit un inel cu diamante. El a plecat din Republica Dominicană direct la Paris pentru a cumpăra bijuteria care l-a costat o avere. Prețul acesteia se termină în cinci zerouri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

TJ Miles și Francisca s-au logodit la Survivor All Stars. Pentru că nu avea inel de logodnă, Faimosul i-a oferit Franciscăi o pungă de orez, adică lucrul cel mai de preț în Republica Dominicană. El s-a revanșat când a ajuns acasă și i-a pus pe deget o bijuterie cumpărată din Franța.

astia-2astia-2

Citește și: TJ Miles a plecat de la Survivor direct la Paris ca să-i cumpere iubitei inel de logodnă. Ce probleme a întâmpinat: „Francisca are degete subțiri și…'

Citește și: TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars: „Vreau să-ți dau tot ce am. Pe viață! Vreau să fii soția mea”/ Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum a arătat Irina Columbeanu la balul de absolvire. Adolescenta de 17 ani a purtat o rochie elegantă și s-a fotografiat în vila de lux a lui Mr. Pink

Citește și: 'Dar el a fost eliminat…' Cum comentează Sebastian Chitoșcă victoria lui Zanni la Survivor All Stars, după ce a zis că va câștiga Iancu Sterp / EXCLUSIV

Cât costă inelul de logodnă cumpărat de TJ Miles pentru Francisca

Francisca a rămas plăcut surprinsă când a primit inelul de logodnă și nu ratează nicio ocazie să-l etaleze. TJ Miles a recunoscut că bijuteria nu a fost deloc ieftină, însă nu a dezvăluit câți bani a scos din buzunar. El a precizat totuși că prețul se termină în cinci zerouri.

„Este un inel prea frumos să nu mă mândresc cu el. Are diamantele din Canada, este din Paris. Este un inel iconic', a spus Francisca pentru Cancan.

„Este de la cel mai frumos magazin din lume, orice fată și l-ar dori. Eu ca băiat mi-am dorit să-mi cumpăr mie ceva de la acest magazin de bijuterii, dar nu prea am avut ce să-mi iau pentru că sunt foarte scumpe și nu are sens. Poți să găsești și un lănțișor pentru băiat, dar am zis să-i iau ei. Este priceless inelul, nu pot să spun cât am dat pe el, dar nu e ieftin. Cu cinci zerouri în coadă, cam așa', a mărturisit TJ Miles.

TJ Miles și Francisca, declarații despre nuntă

După logondă, TJ Miles și Francisca au început discuțiile referitoare la nuntă. Ei nu exclud varianta de a organiza evenimentul în România, dar nu au început pregătirile propriu-zise.

„Am luat în calcul mai multe posibilități în legătură cu nunta. Ne gândim și la variante în afara țării, dar dacă va fi să facem în România, o vom face chiar la noi pe plajă, într-un loc drăguț. Așteptăm oferte pentru că încă suntem în căutări. Știm doar că vrem să fie un moment frumos de care să ne bucurăm noi. Va fi ceva super relaxat, unde oamenii vor veni de drag, fără obligații. Va fi ceva la care toată lumea să se distreze, să se simtă bine', a spus Francisca.

Până la planurile de nuntă, cei doi se pregătesc să bifeze o nouă vacanță după cea din Thailanda.

„Nu ne-am gândit la nuntă atât de mult la cum ne-am gândit ce o să facem de mâine, de poimâine. În luna iulie plecăm în vacanță, am fost în Thailanda recent și vrem să plecăm iar. Nunta o să vină, dar încă nu ne gândim la ea', a completat și TJ Miles.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton