Cât costă internarea în azilul unde se află Alexandru Arșinel. Cum se simte actorul: "Recunoaște lumea din jur și vorbește"

 Ifrim Georgiana
.

Cât costă internarea în azilul unde se află Alexandru Arșinel. Din cauza problemelor de sănătate, actorul se află de o lună într-un cămin de recuperare. În urmă cu un an, acesta a trecut prin două intervenții chirurgicale, în urma cărora medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. Cristian Arșinel, fiul acestuia, a confirmat faptul că actorul are probleme la călcâie și se află sub supravegherea medicilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel se află într-un azil privat, dedicat persoanelor cu probleme locomotorii. Se pare că această instituție dispune de toate facilitățile pentru a oferi asistență medicală de specialitate și o ședere cât mai confortabilă. Situat în Otopeni, pe malul lacului Snagov, căminul de recuperare este dotat cu piscină, saună și jacuzzi. Fiul actorului a mărturisit că Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică, așa că a luat decizia de a-l duce pe acesta la centrul de îngrijiri paleative.

arsinel-1arsinel-1

Instituția unde se află actorul ar dispune de condiții de lux, iar spitalizarea ar avea un preț pe măsură. Iată cât costă internarea în azilul unde se află Alexandru Arșinel!

Citește și: Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, aproape de București. Fiul actorului:„Nu se mai poate deplasa'

Citește și: Alexandru Arșinel, decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”.Actorul și-a primit distincția așezat în scaun cu rotile

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui”

Citește și: Alexandra Stan, cu vergeturile la vedere, după scandalul cu George Buhnici:„Nu mă judec'

Cât costă internarea în azilul unde se află Alexandru Arșinel

Prețul pentru internarea în azilul privat în care se află Alexandru Arșinel se ridică la 3900 de lei/lună. În iulie, instituția a oferit o mică reducere, astfel încât prețul a scăzut la 3700 de lei. Căminul pune la dispoziția pacienților cele mai bune condiții și îngrijire specializată non-stop.

Acolo, actorul beneficiază de cameră privată, saună, piscină și jacuzzi. Surse din centrul unde este acesta internat au susținut că Alexandru Arșinel este destul de slăbit, însă primește toate îngrijirile medicale de care are nevoie, potrivit LPF.

În luna iunie, maestrul a mai fost internat într-o clinică privată din București. Atunci, Alexandru Arșinel s-ar fi confruntat cu probleme de natură cardiacă. Pe data de 18 iunie 2022, actorul a fost premiat în casa sa din București cu Ordinul „Crucea Bucovinei'.

„Nu se mai poate deplasa'

Cristian Arșinel a confirmat că tatăl său a fost internat din cauza unor probleme la călcâie, care nu-i mai permit actorului să se deplaseze. Cât despre starea sa de sănătate, recunoaște lumea din jur și vorbește.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!', a declarat fiul actorului, potrivit Impact.

Alexandru Arșinel: „Nu sunt în regulă'

În luna mai, Alexandru Arșinel a mers la un eveniment la Botoșani. Actorul a făcut un efort mare pentru a fi prezentat, iar acest lucru i-a înrăutățit starea de sănătate. Arșinel declara atunci că respiră greu, având probleme cu inima.

Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația', a spus atunci Alexandru Arșinel, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton