Cum arată pensiunea lui Nicolai Tand și cât costă o noapte de cazare: „Podelele sunt puse de mine, doar sunt fecior de tâmplar”. Soția lui, Monica, administrează afacerea

 Ifrim Georgiana
.

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Pe lângă restaurantul pe care îl deține în București, mai este proprietarul unei pensiuni din Maramureș, afacere lansată în anul 2018. Celebrul bucătar a spus, într-un interviu recent, că s-a ocupat personal de renovarea clădirii, care îmbină elemente tradiționale și moderne. Iată cum arată și cât costă o noapte de cazare în pensiunea lui Nicolai Tand!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ 5 ani, Nicolai Tand a pus bazele unei afaceri de suflet, respectiv o pensiune situată în Rozavlea, satul său natal. Potrivit descrierii care apare pe site, Casa Tand „este o combinație între tradițional și modern, un loc unde te poți bucura de liniște, natură, verdeață. Maramureșenii au folclorul în sânge, credința în inimă, duc o viață simplă, trăiesc în aerul munților și iubesc tradițiile și obiceiurile de când se știu'. Pensiunea este dotată cu 7 camere spațioase și luminoase, unde pot fi găzduite 14 persoane.

ni11ni11

Citește și: Nicolai Tand a fost bucătarul lui Ronaldinho: „Îmi dădea câte 500 de euro de câte ori dădea noroc cu mine”

Citește și: Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. A fost model internațional

Citește și: „Ne-a lovit cu o viteză foarte mare”. Darius, unul dintre tinerii spulberați de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai, mărturisiri înfiorătoare despre tragedie

Citește și: Jador, adevărul despre problemele lui de sănătate: „Nu am cancer la colon. Mă las pentru că…'. Motivul real pentru care renunță la muzică

Cât costă o noapte de cazare în pensiunea lui Nicolai Tand

De 5 ani, Nicolai Tand este proprietarul unei pensiuni situate în satul Rozavlea, Maramureș. Bucătarul s-a ocupat personal de renovarea spațiului, având în vedere că a moștenit pasiunea pentru tâmplărie de la tatăl lui. Pentru o noapte de cazare, turiștii trebuie să scoată din buzunare suma de 150 de lei, însă pensiunea poate fi închiriată și integral.

„Cândva, aveam un gard din beton, făcut de tata, dar l-am schimbat cu unul din nuiele împletite, deși toată lumea mă întreba de ce fac asta. Acesta este, de fapt, Maramureșul.

Încerc că păstrez locurile, așa cum le-am primit de la bătrânii noștri, să vină turiștii pentru lemn, pentru țesături, pentru tradiții. Podelele pensiunii sunt puse de mine, doar sunt fecior de tâmplar! Este, de fapt, o casă de vacanță, o locație frumoasă, unde vin să petreacă și alții, cu o curte frumoasă, pot să vină și cu câini și cu copii mici. Nu este deloc scump la noi. Soția se ocupă de Casa Tand din Maramureș', a spus bucătarul, potrivit playtech.ro.

Ce facilități are pensiunea lui Nicolai Tand

Nicolai Tand a vorbit și despre facilitățile pensiunii pe care o deține în Maramureș. Bucătarul a precizat că, la cerere, clienții pot savura preparate specifice regiunii, realizate din produse proaspete.

„Casa are o grădină mare, unde copiii pot alerga în voie și se pot juca, foișor și loc pentru preparat grătarul. În cazul în care dorești să te relaxezi, în interior, ai la dispoziție livingul generos, în care poți sta cu familia și cu prietenii tăi la un pahar' de vorbă sau să vizionezi un film la televizor. Pentru oaspeții care doresc să-și prepare singuri hrana, le punem la dispoziție bucătăria modernă și bine echipată, cu aragaz, cafetieră, frigider, prăjitor de pâine, veselă și tacâmuri. Avem și o mașină automată de spălat vasele. La cerere, servim mâncare tradițională, din produse proaspete și organice', a mai adăugat el, potrivit sursei citate.

Nicolai Tand deține un restaurant în București

Bucătarul Nicolai Tand este proprietarul unui restaurant din București, unde clienții pot savura preparate franțuzești. De exemplu, o porție de ravioli cu ciuperci și cu pulpe confiate de rață și cremă de ciuperci costă 61 de lei, în timp ce o porție de risotto cremos cu sfeclă roșie, creveți și pătrunjel costă 98 de lei.

„În București trăiesc, aici am copiii la școală, aici am și localul, dar și celelalte afaceri. Mă bucur că le-am putut transmite și copiilor mei dragostea pentru Maramureș', a adăugat el.

De ani buni, Nicolai Tand conduce o Dacie 1300, pe care a cumpărat-o cu 1000 de euro: „Da, aș putea conduce cea mai tare mașină, dar nu mașina îl face pe om. Omenia e mai importantă, ca orice, așa m-au învățat mama și tata. Sunt foarte mândru de mașina mea!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton