Cum arată și cât costă pizza cu topping de aur, inventată de un român stabilit în Italia: "O dată în viață poți să faci o nebunie"

 Dumba Gabriela
.

Cât costă pizza cu topping de aur, inventată de un român stabilit în Italia? Păi, ieftină nu este, nici nu avea cum, având în vedere că este decorată cu foiță de aur de 24 de karate. Însă, Robert Nedea, originar din București, spune că nu ia bani cu forța din portofelul nimănui și este alegerea curioșilor de a gusta din pizza lui cu topping de aur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Robert Nedea este din București, iar în urmă cu 30 de ani a plecat în Italia. Acum are un restaurant-pizzerie la Jesolo, în provincia Veneția, acolo unde a reușit să transforme rețeta clasică de pizza, adăugând aur comestibil. Aceasta e comandată în special de cei care vor să impresioneze, împreună cu o sticlă de șampanie.

121508994_4006178456066019_5113766307346521360_n121508994_4006178456066019_5113766307346521360_n

Cum arată și cât costă pizza cu topping de aur, inventată de un român stabilit în Italia

Românul a inventat „Pizza Mimi Regina dOro 24 Kt', o pizza de lux. Cei care se arată interesați trebuie să scoată din buzunar 99 de euro, scrie Corriere del Veneto.

„În restaurantele din Dubai se stropesc cu aur fripturile și se vând cu o mie de dolari. Ar trebui să facem și noi cu pizza același lucru. Ne-am gândit să le oferim clienților posibilitatea de a trăi aceleași emoții, dar mâncând o pizza.

Una este să plătești 1.500 de euro pentru o bucată de carne și alta e să plătești 99 de euro pentru o pizza, chiar dacă e și acesta un preț ridicat. O dată în viață poți să faci o nebunie. Noi nu băgăm mâinile în portofelul nimănui', a spus Robert Nedea, patronul restaurantului.

Citește și: Doinița Oancea, primele imagini cu iubitul. S-au sărutat pătimaș în public

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea, de ziua ei:„Este inedit

Citește și: Alex Zănoagă a reacționat după ce fiul său i-a spus tată lui Bobicioiu:’El e tată, dar are alt copil’

Ce conține pizza cu topping de aur

Pizza cu topping de aur conține mozzarella, sos de roșii, 200 de grame de burrata de bivoliță, busuioc și fâșii de aur, 100% comestibile.

„Săptămâna trecută am vândut cinci într-o seară! De obicei sunt turiști străini, dar și hotelieri locali și tineri care vor să exagereze', spune Robert Nedea, citat de evz.ro.

Cei care cumpără pizza aurie o fac pentru a-i impresiona oamenii de la masă sau de ospătărițe, lăsând minim 25 de euro drept bacșiș. Pe lângă pizza cu aur, clienții comandă de obicei și o sticlă de șampanie.

„Noi servim pizza Mimi Regina dOro pe notele melodiei We Are the Champions. Dacă și clienții acceptă, anunțăm întregul local că au făcut comanda respectivă', a declarat inventatorul acestui preparat inedit.

Aurul comestibil este un anumit tip de aur autorizat de Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii ca aditiv alimentar, sub denumirea E-175.

Vezi şi curiozități despre aur – lucruri interesante și mai puțin știute!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton