Cât costă rochia roz purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale. A avut două ținute superbe

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă, 24 iunie, Andreea Antonescu și fostul ei iubit, Victor Vrînceanu, au botezat-o pe fiica lor, Venice Victoria. Ceremonia religioasă s-a desfășurat la Mănăstirea Cașin, în timp ce petrecerea propriu-zisă a avut loc într-un locație de vis de la Snagov. Pentru mult așteptatul eveniment, artista a purtat două ținute spectaculoase, reușind să atragă privirile tuturor celor prezenți. Iată ce rochii a purtat Andreea Antonescu și cât costă acestea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 19 decembrie 2022, Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a adus-o pe lume pe Venice Victoria. La scurt timp după naștere, vedeta a anunțat despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl fiicei sale. În urmă cu două zile, fiica celor doi a fost creștinată, ceremonia religioasă desfășurându-se la Mănăstirea Cașin. Pe rețelele de socializare, au apărut mai multe fotografii de la botez, iar ținutele purtate de Andreea Antonescu au atras un val de complimente și aprecieri.

355602512_700174781935242_5466949218671292427_n355602512_700174781935242_5466949218671292427_n

Citește și: Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fiică. Cum s-a afișat cântăreața alături de Victor Vrînceanu, tatăl micuței, după despărțire

Citește și: La ce pasiune a renunțat Andreea Antonescu, după ce a devenit mamă: „Întotdeauna mi-au plăcut senzațiile tari. Mi-am dat seama că nu mai e doar despre mine'

Citește și: Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de 10 kilograme purtată de artistă și unde merge în luna de miere

Citește și: De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România. Motivul are legătură cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu: „A decis că nu e cazul să riște nimic'

Cât costă rochia roz purtată de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Pentru botezul fiicei sale, Andreea Antonescu a optat pentru două ținute spectaculoase. La ceremonia religioasă, artista a îmbrăcat o rochie roz și lungă, cu despicătură pe picior, accesorizată cu o pereche de sandale argintii. Ținuta aparține brandului Oui-Da Fee, este făcută din voal mătase naturală și se vinde la prețul de 3.950 lei.

„Elegantă și fină, rochia Soraia are un corset construit cu balene, cu un design din pliseuri din voal metalizat de mătase naturală, aranjate complex pentru a potența formele feminine, decolteu în V, în timp ce prețiosul voal cade elegant din talia fixă. Prezinta un șliț înalt, iar lungimea e una confortabilă și chic', este descrierea rochiei ce se regăsește pe site.

La petrecerea de botez, Andreea Antonescu a purtat o rochie scurtă, de culoare lila, accesorizată cu o pereche de sandale negre. Ținuta i-a flatat silueta artistei, care arată spectaculos la câteva luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Articolul vestimentar apariține aceluiași brand și a fost prezentată în cadrul Paris Fashion Week, la începutul acestui an, dar nu se găsește la vânzare pe site.

Victor Vrînceanu: „Andreea s-a ocupat de tot'

Înainte de botezul fiicei sale, Victor Vrînceanu a făcut câteva declarații, susținând că Andreea Antonescu a fost cea care a pus la punct toate detaliile pentru fericitul eveniment.

„Andreea s-a ocupat de tot! Era cumva firesc…vă dați seama cât mă pricep eu la baloane si culori de decor. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu (n.r. – râde). Ea are foarte mult bun gust, a trăit toată viața pe scenă și știe cel mai bine ce trebuie la astfel de evenimente.

Așa că am convenit împreună să se ocupe ea, iar eu să o ajut cu tot ce are nevoie. A organizat totul la virgulă, ireproșabil.

Nu pot spune că am emoții, dar simt niște sentimente speciale, foarte frumoase. Sentimente pe care nu le-am înțeles până în momentul în care am devenit tată. Alături de noi vor fi familiile noastre și prietenii apropiați cu care vom sărbători acest moment unic', a declarat Victor Vrînceanu pentru Click!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton