Cât costă rochia albă purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023. Este creația unui designer român

 Ifrim Georgiana
.

Cât costă rochia albă purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023. În urmă cu o zi, a avut loc semifinala emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 11. Ediția a fost una plină de emoții, căci s-au anunțat cei trei concurenți care au intrat în cursa pentru marele premiu, respectiv Nina Hariton, Dumitru Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu. În cadrul episodului difuzat la Antena 1, Gina Pistol a avut o apariție răvășitoare, iar rochia acesteia a atras complimente din partea celor prezenți în platou. Creația apariține unui designer român, care a îmbrăcat și vedete internaționale, iar prețul acesteia este destul de piperat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cât costă rochia albă purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023. În ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite', au fost anunțați finaliștii acestui sezon, Nina Hariton, Dumitru Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu, care se vor duela pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Gina Pistol a fost cea care i-a nominalizat pe ultimii concurenți rămași în compatiție, iar apariția acesteia i-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenți în platou. Pentru semifinala show-ului culinar, prezentatoarea TV a purtat o rochie albă, semnată de un designer român, iar machiajul și coafura au completat perfect apariția răvășitoare.

gi10gi10

Citește și: Câți bani a câștigat Luis Gabriel la nunta lui Smiley cu Gina Pistol: „A fost într-adevăr spectaculos”

Citește și: Gestul făcut de Smiley la nunta cu Gina Pistol, care a impresionat-o pe Adela Popescu: 'A fost o chestie superbă. Mi s-a părut atât de emoționant…'

Citește și: Miliardarul britanic Hamish Harding se află printre cei dispăruți în Atlantic, cu submarinul aflat în expediție la epava Titanic. Prețul călătoriei este uriaș

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 53 de ani: „Cred că nicicând nu am fost mai bine!”

Cât costă rochia albă purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023

Rochia purtată de Gina Pistol în semifinala „Chefi la cuțite' este semnată de designerul Andra Țurcanu, care s-a ocupat de aparițiile mai multor vedete din România, precum Ilinca Vandici, cântăreața Raluka, Irina Rimes, Alina Eremia sau Sore. Piesa vestimentară a ieșit în evidență în platoul de filmare al show-ului culinar, Florin Dumitrescu complimentând-o pentru alegerea făcută.

După cum se arată pe site-ul creatorei de modă, rochia albă e disponibilă pe alb și pe negru, la prețul de 8.219,00 lei, în timp ce mărimile variază de la XS la L. Piesa vestimentară face parte din colecția de primăvară-vară 2023.

„Dezvăluindu-se ca o bijuterie remarcabilă în cadrul captivantei colecții SS23 „Shimmering Bloom', forma veșnică în linie A este în centrul atenției, fiind împodobită cu aplicațiile de cristale strălucitoare.

Având o lungime medie modestă, mângâind cu grație brațele cu mânecile sale lungi și dezvăluind în mod seducător un design deschis la spate, rochia „Belinda' îmbrățișează esența luxoasă a țesăturii 100% din mătase. Piesa de rezistență a piesei de îmbrăcăminte înflorește sub forma unei flori supradimensionate meticulos lucrate, cu ornamente de cristal, care infuzează rochiei o strălucire irizantă care dansează cu fiecare mișcare', e descrierea rochiei purtate de Gina Pistol, pe site-ul brand-ului românesc.

Gina Pistol se retrage din televiziune

În luna februarie, Gina Pistol și-a anunțat retragerea temporară din televiziune, motivându-și decizia prin faptul că vrea să-i dedice mai mult timp fiicei sale, Jospehine.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: impaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume', a declarat prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton