Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. A accesorizat-o cu o geantă mai scumpă decât ținuta

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. Prima Doamnă a atras toate privirile cu ținuta ei, dar și cu accesoriile pe care le-a ales. Pe lângă o pereche de ochelari, soția lui Klaus Iohannis a optat pentru o geantă de brand, mai scumpă decât ținuta. Iată cât au costat rochia și geanta purtate de ea la eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

De curând, Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au participat la inaugurarea Casei României, la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. Soția președintelui României a atras toate atenția celor prezenți prin ținuta ei, dar și prin accesoriile pe care le-a purtat, în special geanta de la un brand celebru în toată lumea.

carmen-iohannis-1carmen-iohannis-1

Așa cum știți, de-a lungul timpului, Carmen Iohannis a reușit să atragă mereu atenția prin ținutele ei la evenimentele la care participă alături de soțul ei, Klaus Iohannis. Vestimentația sa a fost de multe ori sub „lupa' creatorilor sau criticilor de modă, iar aceștia nu au ezitat să facă, în timp, observații diverse, legate de proporțiile rochiilor, de exemplu, sau culoarea acestora.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Washington, acolo unde se află cu președintele, într-o vizită oficială: „Doamne ajută, în sfârșit și-a ascuns genunchii!”

Citește și: Carmen Iohannis a reușit să urce în top cu ținutele purtate în Coreea de Sud. Ce designer român a îmbrăcat-o acum: „Acest costum simplu a fost propunerea mea, ideea mea”

Citește și: Sânziana Negru, primele declarații după ce a aruncat la gunoi produse alimentare și a pierdut colaborarea cu Lidl: „Am greșit, a fost un gest pripit. Nu a fost făcut din răutate și… '

Citește și: Gabi Bădălău plănuiește să-și ia copiii în București, ca să nu mai locuiască la Constanța, cu mama lor, Claudia Pătrășcanu: „Sunt convins că băieții au un viitor mult mai bun lângă mine și lângă familia mea. O să lupt…'

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice

Cel mai des, Carmen Iohannis colaborează, din punct de vedere vestimentar, cu Eli Lăslean și Andreea Tincu. Cea din urmă se ocupă mai degrabă de evenimentele mai speciale ale Primei Doamne a României.

Cu toate că Prima Doamnă are parte mereu de sfaturile specialiștilor în domeniul modei pentru aparițiile ei publice, s-a întâmplat ca ținutele ei să fie criticate de-a lungul timpului de diverși designeri celebri din țară. Joi, 25 iulie, Carmen Iohannis a participat la inaugurarea Casei României la Ambasada României la Paris, înainte de desfășurarea Jocurilor Olimpice. Momentan, nu au apărut comentarii legate de ultima sa apariție, dar s-a aflat prețul rochiei purtate de ea la eveniment.

La evenimentul de ieri, 25 iulie, soții Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au avut alături nume mari din sportul românesc, cum ar fi fosta gimnastă Nadia Comăneci sau fosta canotoare Elisabeta Lipă.

„Participarea României la Jocurile Olimpice este un motiv de mândrie pentru noi toți și sunt sigur că în aceste zile pline de emoții vom fi mai aproape unii de alții. Sportul face parte din ceea ce suntem noi ca națiune, identitate dezvoltată și construită de peste un secol, cu rezultate care au rămas și astăzi repere la nivel internațional', a transmis președintele prin alocuțiunea sa de la ceremonie.

Carmen Iohannis a purtat o rochie de la Dolce&Gabbana și o geantă Christian Dior

Carmen Iohannis a ales să poarte la eveniment o rochie albă, cu imprimeu floral, mai exact cu maci. Ținuta Primei Doamne a fost lungă până peste genunchi, iar în picioare a purtat o de sandale cu toc. În ceea ce privește coafura, aceasta a optat pentru una simplă, lejeră.

Confrom gsp.ro, rochia purtată de Carmen Iohannis ieri este semnată de faimosul brand de lux Dolce&Gabbana, iar prețul acesteia ar fi de 1500 de euro.

Prima Doamnă nu a uitat nici de accesorii! Carmen Iohannis a purtat o pereche de ochelari de soare, pentru a se proteja de razele soarelui, dar și o geantă de la Christian Dior, care valorează 2850 de euro, mai scumpă deci decât rochia de la Dolce&Gabbana.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton