Cât costa rochia purtată de Gina Pistol în finala Chefi la cuțite 2023. Prezentatoarea TV a marcat ultima apariție televizată

 Ifrim Georgiana
.

Seara trecută, a avut loc finala emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 11. Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea show-ului culinar și a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. În cadrul ultimei ediții, gazda emisiunii, Gina Pistol, a avut o apariție răvășitoare, iar rochia purtată de aceasta a atras privirile tuturor. Iată cât costă articolul vestimentar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 20 iunie, s-a difuzat finala emisiunii „Chefi la cuțite', câștigătoarea acestui sezon fiind Nina Hariton, de profesie agent imobiliar. În ultima ediție difuzată, s-a bifat și o premieră a show-ului culinar, căci trei cuțite de aur s-au duelat pentru premiul de 30.000 de euro. Pentru Gina Pistol, finala show-ului culinar este echivalentul ultimei apariții televizate, căci prezentatoarea TV și-a anunțat retragerea din televiziune. Seara trecută, soția lui Smiley a avut o apariție încăntătoare, optând pentru o rochie roz, semnată de un brand românesc. Pentru a-și completa ținuta, Gina Pistol s-a accesorizat discret, iar coafura și machiajul i-au pus în evidență trăsăturile naturale.

i5i5

Citește și: Sorin Bontea, mesaj pentru Nina Hariton, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023: „M-a convins să…”

Citește și: Fanii Chefi la cuțite, reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat sezonul 11: „Foarte multă regie degeaba. Dezamăgitor”

Citește și: Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4. Fosta concurentă a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Citește și: Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță, în Dubai, după despărțirea de Deea: „Am vrut să ținem secret'

Cât costa rochia purtată de Gina Pistol în finala Chefi la cuțite 2023

În finala „Chefi la cuțite' 2023, Gina Pistol a avut o apariție extrem de rafinată și elegantă. Prezentatoarea TV a purtat o rochie roz, semnată de brandul românesc Vpmatelier. Potrivit site-ului brand-ului, se pare că articolul vestimentar valorează 2.980 de lei, iar mărimile variază de la 32 la 42. Rochia „Belinda' este disponibilă pe negru, roșu și roz, fiind concepută pentru o apariție confortabilă și lejeră.

„Confecționată din satin lucios, care se așază frumos pe silueta dv., cu un decolteu rotund pe umeri. Îți alunecă ușor silueta în timp ce cade până la podea și are o despicătură înaltă la spate', e descrierea rochiei îmbrăcate de Gina Pistol.

Gina Pistol se retrage din televiziune

În luna februarie, Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune, susținând că-și dorește să se dedice familiei și, în special, fiicei ei.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume', a scris prezentatoarea TV.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton