Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în...”

.

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a fost invitat în podcastul mamei sale și a spus cât de afectat a fost după destrămarea familiei. Dintre toți copiii impresarei, se pare că adolescentul a fost cel mai marcat, dat fiind că e cel mai mic din familie și că i-a fost alături în permanență alături vedetei și a văzut-o suferind.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal în urmă cu trei ani. Cei doi și-au aruncat acuzații grave și au fost protagoniștii mai multor episoade grele, fiind de notorietate episodul de violență fizică în plină stradă. De altfel, impresara l-a acuzat pe fostul partener că nu se implică în viața fiului lor, Bebeto, care avea 13 ani când s-au separat.

Citește și: Ce relație are Reghe în prezent cu Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Nu e spre bine deocamdată. Va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi, fără să fie controlată de nimeni’


Citește și: Ce spune Bebeto despre Reghe, după ce tatăl lui a explicat motivele pentru care îl vede extrem de rar, după ce s-a despărțit de Anamaria Prodan: „Viața cerne și pentru noi toți a fost o lecție de viață' / EXCLUSIV

Citește și: A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată…’. Mesajul emoționant transmis de Andra

Citește și: Unde a fost Florin Dumitrescu în această vară, cu familia lui, și de ce nu se desparte de cruciulița de la Ierusalim. Ce a povestit despre fetele lui: ‘Abia așteaptă să se întâlnească cu colegii de școală…’ / EXCLUSIV


Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, după divorțul părinților

Bebeto a povestit cum a perceput despărțirea părinților săi. El susține că a fost cel mai afectat din familie, deoarece i-a fost permanent alături mamei sale și a văzut-o îndurerată. Războiul mediatic dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi agravat situația. În cele mai grele momente, fotbalul a devenit un refugiu și l-a ajutat să se elibereze de stresul și tensiunea create de situația familială.


„Cred că a fost o situație grea, pentru mine a fost puțin mai greu decât pentru Sarah sau Rebecca fiindcă eu am fost lângă tine, ele erau plecate. Și poate a fost mai greu pentru mine, dar logic că a fost și pentru ele foarte greu. Eu am stat foarte mult cu tine, deci nu prea m-am gândit la mine, m-am gândit mai mult la tine, să fii tu bine. Și încet, încet a trecut timpul. Îmi vărsam toți nervii în fotbal și m-a ajutat foarte mult chestia asta. Te simți singur. Să zicem că mama ta se gândește la ale ei, tatăl tău se gândește la alte chestii și tu rămâi singur acolo. Simți uneori că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Și e normal, cred că așa se simte toată lumea care a trecut printr-un divorț. Al nostru a fost puțin mai ciudat fiindcă totul a fost public și toată lumea știa tot ce se întâmplă. Dar a trecut. Erau momente când era totul foarte rău. Sunt unele situații în care un părinte îl lasă pe celălalt și cred că e greu să crești fără un părinte. Pentru că sunt sunt unele situații în care vrei să îl întrebi pe tatăl tău sau pe mama ta, dar te obișnuiești și treci peste’, a declarat Bebeto, la podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan’.


Bebeto susține că nu o să-i urmeze niciodată exemplul tatălui său

Totodată, Bebeto susține că nu o să facă niciodată ce a făcut tatăl lui. În prezent, Laurențiu Reghecampf este implicat într-o relație cu Corina Caciuc, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii.


„Nu o să fac niciodată ce s-a întâmplat pentru că am stat foarte mult cu tine și mi-am dat seama cât de greu este pentru o femeie. Sunt chestii care te construiesc, în special pentru că eu eram în anii ăștia în care crești. Nu m-am schimbat pentru că mereu am avut aceeași gândire, mereu te-am respectat pe tine cel mai mult. Când ești băiat, parcă ești mult mai apropiat de mama ta. Toată lumea știe că noi suntem foarte apropiați. Nu cred că mi-a lăsat nicio urmă’, a adăugat Bebeto, invitat la podcastul mamei sale, Anamaria Prodan.

Sursa foto: Facebook