Cât de greu i-a fost Andreei Bălan să se descurce cu cele două fiice și cariera sa, după divorțul de George Burcea: ”Am rămas singură cu un copil de 3 ani și unu de 11 luni. M-a afectat. În perioada aia, după ce am făcut stopul cardiac...”

 Calin Maria Bianca
.

Cât de greu i-a fost Andreei Bălan să se descurce cu cele două fiice și cariera sa, după divorțul de George Burcea. Toată lumea știe faptul că Andreea Bălan și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de patru ani, însă după căsătorie, la doar câteva luni și-au spus 'adio'. A fost o perioadă foarte dificilă pentru artistă, așa cum chiar ea a recunoscut acum, după aproape cinci ani. Iată prin ce a trecut, dar și cine i-a fost alături!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan radiază acum în brațele lui Victor Cornea! Se iubesc cu patimă de mai bine de un an și se înețeleg foarte bine, iar totul vine după ani de zile în care artista a făcut terapie și a încercat să se regăsească. Acum, totul este în armonie în viața ei, nu doar pe plan amoros, ci și privind cariera sau viața de familie, cu cele două fiice pe care le are, Ella și Clara.

balan9balan9

Citește și: Andreea Bălan are reguli stricte în educația fetițelor ei, Ella și Clara: „Nu au telefoane, nu au tablete. Este cel mai greșit lucru. Indiferent de ce vor avea colegii lor…”

Citește și: Andreea Bălan, detalii dureroase despre momentul în care a făcut stop cardiac, în urmă cu 5 ani : „Nu mă vindecam și trebuiau mereu să intervină. De atunci eu nu mai pot să fac copii. Nu inima a fost problema atunci…”

Citește și: Codin Maticiuc, îngrozit de ceea ce a găsit în camera unui hotel din Costinești: „Arată execrabil. Coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut și apa…' / Ce spune despre arestarea lui Wiz Khalifa

Citește și: Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică: 'Trăiască regele…'. Ce invitați de seamă au avut la biserică / EXCLUSIV

Cât de greu i-a fost Andreei Bălan să se descurce cu cele două fiice și cariera sa, după divorțul de George Burcea

Dacă acum totul este roz în viața Andreei Bălan și trăiește o perioadă frumoasă a vieții ei, lucrurile nu au stat mereu așa, mai ales după despărțirea de George Burcea, care a durat vreme de doi ani. A fost discretă în declarații la început și mai ales când venea vorba despre ea și fiicele ei, însă acum a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, ci foarte dificil să le crească de una singură, mai ales că pe atunci aveau 3 ani, respectiv 11 luni.

„Am rămas singură cu un copil de 3 ani și unu de 11 luni. Erau super micuțe. A fost foarte greu. Logistic vorbind, era foarte greu. De aceea a trebuit să vină mama să se mute cu mine ca să mă ajute. Am avut și o bonă. Nu locuia cu noi, dar venea toată ziua și ne ajuta. Eu a trebuit să îmi continui cariera, ca să produc bani în continuare.', a declarat Andreea Bălan în podcast-ul „Gând la gând cu Teo'.

Andreea Bălan, afectată de comentariile primite pe rețelele de socializare pe atunci

Andreea Bălan a trebuit să se descurce de una singură după ce George Burcea a lăsat-o cu doi copii mici. Totodată, pe lângă rolul de mamă, artista știa clar că nu trebuie să își neglijeze cariera fiindcă trebuie să facă bani pentru creșterea fetițelor. Din fericire, mama ei i-a acordat tot ajutorul și s-a mutat cu ea, astfel că a reușit să se descurce, spre surprinderea haterilor care mereu o atacau prin comentarii, lucru care o afecta mult pe atunci.

„O chestie care pe mine la vremea respectivă m-a afectat era faptul că erau tot felul de comentarii în
care lumea se întreba de ce alerg, de ce muncesc. În perioada aia, după ce am făcut stopul cardiac, am refăcut și trupa Andre. Aveam 2 proiecte pe piață, proiectul Andre și mă ocupam și de cariera solo. Aveam și doi copii mici acasă și un partener. De ce nu își ia liber? De ce noi artiștii nu ne luăm liber? Ieși de pe piață. Să zicem că ai niște bani puși deoparte, dar poate nu ai, și ăia se termină. Mai ales când ai cheltuieli, ai o casă, ai copii și trebuie să ții totul. Oamenii nu au înțeles. Eu nu înțelegeam de ce publicul nu înțelege.'
, a mai declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan visează la nuntă cu Victor Cornea

Astăzi, Andreea Bălan este fericită și a reușit să lase în urmă toate momentele grele și dureroase din viața ei, bucurându-se de tot ceea ce s-a întâmplat, fiindcă acum este într-un punct minunat al vieții ei. Nu doar că se bucură de mare succes pe plan profesional și are două fiice superbe, care cresc pe zi ce trece, ci trăiește și o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea, alături de care se vede mireasă pentru a doua oară, dar într-un cadru restrâns.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă, de la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton