Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat”

 Ifrim Georgiana
.

Catinca Roman are o fiică, pe Calina, în urma relației cu dansatorul Petre Dumitrescu. Creatoarea de modă și-a crescut singură fiica, după ce tatăl acesteia a părăsit-o, pe fondul problemelor dintre ei și a mentalității diferite. Recunoaște că nu i-a fost deloc ușor și a trecut printr-o avalanșă de emoții, căci nu a avut parte de susținere și s-a lovit de prejudecățile celor din jur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman și tatăl fiicei sale s-au despărțit după doi ani de relație, iar fiica lor, Calina, a rămas în grija creatoareai de modă. Potrivit acesteia, ruptura s-a produs din cauza mentalității diferite, dar și pentru că el era prea tânăr pentru a-și asuma rolul de tată. Catinca Roman nu a reușit să păstreze o legătură cu fostul ei iubit, Petre Dumitrescu, și a spus că nici Calina nu a avut un tată prezent. În emisiunea lui Mihai Ghiță, aceasta a descris greutățile prin care a trecut ca mamă singură, mai ales în perioada de adolescență a fiicei ei.

cat10cat10

Citește și: Catinca Roman, despre scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Acum e un război, dorința lui Marius de a deveni cunoscut”. Ce spune despre fostul iubit al vedetei, Cornel Păsat

Citește și: Catinca Roman îi ironizează pe Marius Elisei, fostul său cumnat, și pe noua lui iubită: „Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Așa s-a întâmplat și acum 10 ani cu sor-mea”

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Andrei Ciobanu, atac către Jador și Zanni. Ce acuzații le aduce

Citește și: Călin Donca îi cere lui Dorian Popa daune materiale, după acuzațiile de defăimare: „Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul'. Ce sume vrea să recupereze milionarul

Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură

Catinca Roman recunoaște că nu i-a fost deloc ușor ca mamă singură. Ajutorul familiei a fost limitat și s-a lovit de prejudecățile celorlalți, în contextul acelor vremuri. Creatoarea de modă spune că a gestionat cu greu emoțiile, dar și transformările prin care a trecut corpul său după naștere.

„Mi-a fost extrem de greu, mai ales cum erau vremurile atunci și cum era mentalitatea. Și faptul că am avut puține persoane care să mă ajute, pentru că ai mei erau într-un vârtej de evenimente și alte lucruri. Gestionam cu greu emoțiile. Corpul meu s-a transformat și trebuia să am grijă la asta, da, mi-a fost foarte greu', a povestit Catinca Roman.

Catinca Roman, despre relația cu fiica ei: „Mi-a întors spatele la un moment dat'

Catinca Roman spune că fiica ei, Calina, a fost o adolescentă rebelă și i-a întors spatele la un moment dat. Aceasta își amintește că au încercat-o multe stări și griji la vremea respectivă, dat fiind că tânăra se rezvrătea și dorea independență.

„Carina a fost un copil foarte ușor de crescut. A devenit rebelă la adolescență, când, cu toate că citisem, mă sfătuisem și așa mai departe, tot mi-a fost greu, pentru că eram o mamă singură, mi-a fost mai greu să înțeleg lupta ei pentru că își dorea independența. Am trecut prin foarte multe stări, pe lângă îngrijorările unui adolescent care venea de la școală, petrecea și așa mai departe, de frica aia primară de mamă, cred că, într-un fel, faptul că și-a făcut terapia ei și mi-a întors spatele la un moment dat, m-a speriat foarte tare', a mai spus Catinca Roman.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton