Cât de mare și frumoasă a crescut fiica lui Mihai Bobonete. Maria are 10 ani și îi seamănă leit actorului: „Cine are să-i trăiască”

.

Mihai Bobonete a postat imagini rare cu fiica lui. Pe 15 august a avut loc onomastica Mariei, iar actorul a celebrat-o cu drag și a împărtășit momente speciale alături de ea. E cunoscut faptul că nu-și expune copiii pe rețelele de socializare, așa că fanii au avut parte de o surpriză plăcută. Asemănarea dintre ei e izbitoare!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Mihai și Cătălina Bobonete se cunosc din tinerețe și s-au căsătorit în 2003. Au o căsnicie discretă și rare au fost ocaziile când i-am văzut împreună la evenimente. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii – Octavian (născut în 2002) și mezina Maria (venită pe lume în 2004). Celebrul actor nu obișnuiește să posteze imagini cu copiii săi.

Citește și: Ce pasiuni au copiii lui Mihai Bobonete: „Octav e sportiv, Maria este o ființă foarte complexă. Nu pot să spun că….’. Actorul postează rar fotografii cu ei


Citește și: Mihai Bobonete refuză să facă poze cu fanii când e însoțit de copiii săi. Motivul: „Lumea mă recunoaște oriunde merg. Am avut momente în care…’

Citește și: Iubitul Mariei Miron, doctorița de la Spitalul Pantelimon supranumită „Doamna cu coasa', a încercat să se sinucidă. Și-a făcut o perfuzie cu anestezic într-o toaletă publică din Brașov / În ce stare se află acum medicul

Citește și: David Popovici, despre începuturile sale în cariera de înotător: „Eram destul de leneș. Mă prefăceam că mă doare umărul, că mă doare mâna. Ai mei, ca orice familie modestă, au făcut eforturi pentru a mă ajuta să continui cu sportul'


Cât de mare și frumoasă a crescut fiica lui Mihai Bobonete

Fiica lui Mihai Bobonete și-a sărbătorit ziua onomastică, iar cu acest prilej, actorul a ținut s-o felicite public și a postat două fotografii cu ea, una color și una alb-negru. Momentul a fost surprinzător, fiind cunoscută discreția acestuia când vine vorba de viața privată.


Fotografiile cu Maria par să fie surprinse în timpul unei vacanțe cu întreaga familie. Puștoaica de 10 ani apare cu un zâmbet larg, iar în fundal se întrezăresc marea și câteva bărci. Asemănarea fizică dintre ea și Mihai Bobonete este izbitoare.

„Cine are să-i trăiască! La mulți ani, Mărie!’, a scris actorul în dreptul celor două fotografii.

De ce nu postează Mihai Bobonete imagini cu cei doi copii

Mihai Bobonete spune că, împreună cu soția lui, a decis să nu-și expună copiii pe rețelele de socializare. Actorul nu-și dorește mai multă atenție mediatică și vrea să-i ferească pe cei mici de „părerile’ nesolicitate alte internauților.


„Asta este o decizie pe care am luat-o împreună cu soția mea, dar și copiii au avut un cuvânt de spus. Nu suntem o familie avidă după expunere și cred că, atât timp cât viața noastră personală de familie nu reprezintă interesul unora sau altora, nu avem de ce să ne expunem copiii la păreri și impresii. Nu îmi permit să-mi dau cu părerea despre opțiunile altor părinți în ceea ce privește expunerea copiilor și fiecare are dreptul să facă așa cum vrea în ceea ce-l privește, nota de plată vine la final’, a spus actorul pentru VIVA!.


Ce fel de tată este actorul pentru copiii lui

În rolul de tată, Mihai Bobonete spune că este autoritar când situația o cere. Soția lui, Cătălina, îl echilibrează când vine vorba de creșterea copiilor, asigurându-se că nu îi răsfață prea mult. Această colaborare le permite să păstreze un echilibru sănătos în educația micuților.


„Sunt autoritar doar când este cazul, dar nici atunci nu sunt atât de autoritar. Am noroc de Cătălina, care mă mai redresează din când în când, căci altfel aș fi un părinte care le-ar face numai pe plac copiilor și cred că nu asta e calea sănătoasă’, a spus actorul în același interviu.

Sursa foto: Instagram