Cât de mult a afectat-o pe Rita Mureșan divorțul de tatăl fiicelor ei, Lucian Mureșan: „A fost o suferință, dar nu poți compara cu...”

 Ifrim Georgiana
.

Cât de mult a afectat-o pe Rita Mureșan divorțul de tatăl fiicelor ei, Lucian Mureșan. Creatoarea de modă și omul de afaceri au trăit o poveste de dragoste timp de 13 ani. Din mariajul lor, au rezultat două fete, pe nume Gloria și Rebeca. În anul 2007, aceștia au divorțat, însă au continuat să rămână prieteni pentru binele copiilor pe care îi au împreună. La aproximativ 16 ani de la divorțul de fostul ei soț, Rita Mureșan a dezvăluit cât de mult a afectat-o acest moment. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rita și Lucian Mureșan au fost căsătoriți timp de mai bine de un deceniu, însă în anul 2007 și-au dat seama că mariajul lor nu mai funcționează. Creatoarea de modă a fost cea care a inițiat separarea legală, mărturisind că a avut nevoie de un an pentru a lua această decizie. Deși au divorțat, foștii soți au rămas în relații foarte bune, iar creatoarea de modă a avut tot timpul cuvinte de laudă la adresa lui Lucian Mureșan. Acum, fostul model a făcut câteva declarații despre momentul divorțului, recunoscând că a suferit mult la vremea respectivă.

ri-9ri-9

Cât de mult a afectat-o pe Rita Mureșan divorțul de tatăl fiicelor ei, Lucian Mureșan. Creatoarea de modă a fost întotdeauna mai rezervată cu privire la viața personală și relația cu fostul ei soț. Potrivit acesteia, înainte de separarea propriu-zisă, aceștia se vedeau foarte rar și se comportau ca doi oameni liberi.

Citește și: 'Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite'. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

Citește și: De ce nu își mai sărbătorește Rita Mureșan ziua de naștere și nu suflă în lumânările de pe tort: 'Am o pietriciă pe inimă'

Citește și: Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023. Lucrează ca DJ

Citește și: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: 'Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla'

Cât de mult a afectat-o pe Rita Mureșan divorțul de tatăl fiicelor ei, Lucian Mureșan

Invitată în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu, Rita Mureșan a făcut câteva dezvăluiri despre cele mai dureroase momente din viața ei. Creatoarea de modă a spus că pierderea mamei și accidentul fiicei sale au fost adevărate cumpene pentru ea. La vârsta de 10 ani, Rebeca a suferit un accident, în urma căruia a fost operată de opt ori.

Rita Mureșan a recunoscut că a suferit și în momentul când a divorțat de tatăl fiicelor ei, însă subliniază că durerea provocată de separare a fost cu mult diferită față de cea simțită în alte clipe de răscruce.

„Față de astea două (n.r. accidentul Rebecăi și moartea mamei)… Nu se poate compara. A fost o suferință, într-adevăr, dar nu poți compara cu moartea mamei mele și accidentul Rebecăi. Sunt așa, de la cer la pământ', a declarat aceasta.

„Nu sunt încă pregătită să vorbesc'

Rita Mureșan a dat de înțeles că ultimul an a fost unul marcat pentru ea, însă a subliniat că nu este pregătită să vorbească despre ceea ce i s-a întâmplat. Creatoarea de modă simte că a îmbătrânit 10 ani, ca urmare a întâmplărilor nefericite de care a avut parte din vara anului trecut și până acum.

„Mai sunt câteva șocuri, dar de unele nu sunt încă pregătită să vorbesc. Dar de-asta am și zis că eu fac în fiecare an 23 de ani. Dar, din câte am trecut, de anul trecut, din vară până acum, cred că am îmbătrânit 10 ani. Nu sunt pregătită să vorbesc despre asta', a adăugat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton