Cât de mult a crescut Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan. Are 6 ani, e pasionată de olărit și vorbește mai multe limbi

.

La începutul acestui an, Mădălina Ghenea a publicat noi imagini cu fiica ei, Charlotte, în vârstă de 6 ani. Frumoasa actriță este recunoscută pentru discreția de care a dat dovadă de-a lungul timpului, astfel că rar a expus-o pe micuță în mediul online. Deși are o vârstă fragedă, Charlotte vorbește deja patru limbi, iar de curând a adăugat olăritul în lista pasiunilor sale. Iată în ce ipostază rară au fost surprinde cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de 3 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță superbă. Charlotte are 6 ani și locuiește cu actrița în Italia, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare. Frumoasa româncă este preocupată de educația fiicei ei, astfel că obișnuiesc să călătorească des și o implică în activități care îi stimulează creativitatea. Zilele acestea, Mădălina Ghenea a publicat câteva imagini înduioșătoare cu Charlotte, care a însoțit-o într-o nouă vacanță.


Citește și: Cum arăta Mădălina Ghenea la începutul carierei: „În timp, am învățat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată fața!'. Avea 14 ani când a devenit model

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Londra, la brațul lui actorului Ed Westwick. Cum s-a îmbrăcat pe covorul roșu


Citește și: Bianca Drăgușanu își face lifting facial: „Fața mea a fost stricată de forma buzelor, pe care le-am injectat de peste 20 de ani, mult și prost'

Citește și: Matei, băiatul care a supraviețuit incendiului de la Ferma Dacilor: „L-am auzit pe tatăl meu care țipa de neputință. Nu puteam respira deloc, era fumul foarte dens'

Imagini rare cu fiica Mădălinei Ghenea

La începutul acestui an, Mădălina Ghenea și fiica ei au plecat într-o vacanță împreună, iar actrița a profitat de ocazie și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Într-unul dintre videoclipuri, cele două sunt surprinse în timp ce poartă o conversație, în engleză și italiană, înaintea unui curs de olărit.


„Mergem să olărim astăzi. Ești încântată?’, a întrebat-o Mădălina Ghenea pe fiica ei. Charlotte imediat a răspuns: „Da, e activitatea mea preferată’.

Cu multă migală, Charlotte a construit o vază de lut, apoi a luat cina cu mama ei la un restaurant din zonă. Ambele au purtat ținute rafinate și nu putem trece cu vederea asemănărea izbitoare dintre ele. Fetița are părul lung, este înaltă și a moștenit trăsăturile delicate ale Mădălinei Ghenea.


Ce pensie alimentară primește Charlotte de la tatăl ei, Matei Stratan

După despărțirea de Matei Stratan, Mădălina Ghenea și fiica ei s-au stabilit în Milano. Actrița a vorbit deschis, pe rețelele de socializare, despre pensia alimentară primită de Charlotte de la tatăl ei, mai exact suma de 1500 de euro pe lună.

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei’, a spus actrița, în mediul online.

Se pare că foștii parteneri nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind programul micuței. Matei Stratan și-ar dori ca Charlotte să petreacă mai mult timp în România, astfel încât să fie aproape și de bunicii paterni.


„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Și părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord’, a declarat în august 2023 Matei Stratan, pentru CANCAN.RO.

Sursa foto: Instagram