Cât de mult a crescut Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. E blondă ca mama ei

.

Cât de mult a crescut Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. De când a devenit mămică, prezentatoarea de la Chefi la cuțite evită să posteze imagini cu chipul fetiței sale. Aceasta a susținut că vrea să o protejeze pe cea mică de energia negativă din mediul online. Recent, partenera lui Smiley a făcut publică o fotografie în care o ține în brațe pe fiica sa. Josephine a împlinit deja un an și patru luni și crește pe zi ce trece. Iată ce imagine emoționantă a publicat Gina Pistol!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


De când au devenit părinți, relația dintre Gina Pistol și Smiley a devenit una și mai solidă. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România. În luna martie a anului trecut, prezentatoarea celui mai îndrăgit show culinar a adus-o pe lume pe Josephine. Chiar înainte de a pleca la maternitate, cei doi părinți au făcut o înregistrare video pentru fiica lor, pe care i-o vor arăta atunci când va împlini 18 ani. Gina Pistol și Smiley se bucură împreună de fiecare etapă din viața fiicei lor și se străduiesc să petreacă cât mai mult timp în familie.


Recent, proaspăta mămică a postat o fotografie înduioșătoare cu fetița ei. Aceasta a învățat să meargă singură și nu încetează să-și surprindă părinții în fiecare zi. Iată cât de mult a crescut Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley!

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram.Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley: „Sunt…'


Citește și: Gina Pistol și Smiley s-au logodit? Prezentatoarea TV a făcut anunțul:„Logodnica lu Andrei Tiberiu Maria’

Citește și: Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. De la ce a pornit conflictul dintre cele două:„E geloasă’

Citește și: Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending.La 18 ani și note mari la școală

Cât de mult a crescut Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol a strâns o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare. Aceasta nu a ezitat să împărtășească momentele prin care trece în rolul de părinte, chiar dacă au existat și perioade în care s-a simțit copleșită.


În ultima fotografie publicată pe rețelele de socializare, cea mică stă în brațele Ginei Pistol și se bucură de timpul petrecut în natură. Josephine a crescut vizibil și are părul blond și cârlionțat ca al mamei sale.

„Mare distracție pentru copii să se joace prin iarbă, în natură. Dar câtă distracție pentru noi, mămicile, să le curățăm hainele de pete verzi după, nu?

Josephine explorează bucuroasă natura, iar eu sunt mai liniștită. Momentele petrecute împreună sunt cele mai de preț. Descoperim totul împreună și retrăiesc copilăria prin ea din nou’, a scris Gina Pistol pe Facebook.


Cu cine seamănă Josephine

Întrebat cu cine seamănă fiica sa, Smiley a dezvăluit că Josephine a preluat din trăsăturile ambilor părinți. Deocamdată, cei doi părinți nu au publicat fotografii cu chipul micuței. Gina Pistol a susținut că nu are sens să expună copila la „energia dubioasă care bântuie în mediul online’.


„Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea.

E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele‘, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram