Cât de mult l-a afectat pe Cătălin Cazacu despărțirea de Ramona Olaru: „Am plâns, m-am tăvălit în chinuri. S-a rupt ceva...”. Încă păstrează filmarea în care a cerut-o în căsătorie

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Cazacu recunoaște că despărțirea de Ramona Olaru l-a afectat enorm. Nici până astăzi nu a șters din telefon filmarea în care a cerut-o în căsătorie, deși a trecut un an de când nu mai formează un cuplu. Cei doi au avut o relație tumultuoasă, cu împăcări și despărțiri, ce s-a încheiat definitiv.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

La începutul anului trecut, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au pus capăt poveștii lor de dragoste, deși se logodiseră. Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanțe în Grecia, însă destinul i-a condus pe drumuri separate. Blondina a lăsat să se înțeleagă că motivul despărțirii a fost infidelitatea.

ipbhfipbhf

Citește și: De ce Cătălin Cazacu e singur, la un an de la despărțirea de Ramona Olaru: „E foarte greu să găsesc pe cineva. Nu mi-am….'

Citește și: Cătălin Cazacu a sărutat-o în direct, la TV, pe Natalia Mateuț: „A fost o…' Natalia și Ramona Olaru, fosta iubita a prezentatorului TV, sunt prietene

Citește și: Lorena Șerban a născut și a postat prima fotografie cu fiica ei: „Am primit putere divină după un travaliu extenuant. Nu am crezut că…”

Citește și: Maria Constantin a semnat cu Antena Stars. O înlocuiește pe Anamaria Prodan în reality show-ul „În culisele celebrității”: „Îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea”

Cât de mult l-a afectat pe Cătălin Cazacu despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu nu regretă despărțirea de Ramona Olaru, însă recunoaște că momentul l-a bulversat. Ore în șir a plâns după fosta asistentă TV și crede că suferința a fost necesară pentru a se vindeca. Se pare că decizia separării i-ar fi aparținut chiar lui.

„Mă întrebi dacă am suferit?! În momentul acela, îți spun că s-a rupt ceva ce nu știu dacă vreodată va mai putea fi pus la loc. (…) A fost o hotărâre a mea. A fost un moment în care eu am zis stop și acolo m-am oprit, lucru pe care n-o să-l regret niciodată. Iar singurul mod în a trece de chestia asta este doar să lași să doară. Pentru că dacă lași să doară, înveți. Am stat să doară o lună de zile în care nu m-a văzut nimeni. Am stat să doară. Da, am plâns, vrei să-ți spun că m-am tăvălit în chinuri?! Da, m-am tăvălit. Vrei să-ți spun că am stat în fund, în fața televizorului stins, ore în șir?! Da, am stat. Și a trecut!', a declarat prezentatorul TV pentru cancan.ro.

Cătălin Cazacu a păstrat filmarea în care a cerut-o în căsătorie

Deși relația s-a încheiat de un an, Cătălin Cazacu a păstrat filmarea în care a cerut-o în căsătorie pe Ramona Olaru.

„Eu am filmarea în telefon. Am stat în genunchi și săreau lacrimile din mine ca lacrimile lui Sandy Bell. A fost un moment foarte intens pe care eu n-o să-l regret niciodată', a adăugat el pentru sursa citată.

Cătălin Cazacu, despre infidelitate în relația cu Ramona Olaru

Ramona Olaru a lăsat să se înțeleagă că motivul despărțirii a fost infidelitatea. Cătălin Cazacu pare să-i întoarcă însă acuzațiile.

„A fost foarte distractiv, pe de o parte. A fost foarte greu, pe de altă parte, să mă abțin. Am spus tot timpul și spun, am date, 24 august, Nuba, aici ți le înșir. Dar niciodată n-o să-mi dau drumul la gură. Datoria mea de bărbat, tot timpul, este să tac. Tu faci ce vrei! Datoria mea este să respect ce a fost și să tac. Ce-ar spune despre mine dacă aș terfeli, ar fi urât, nu?! Lasă, să treacă de la mine. Lasă, să fiu eu oaia neagră. Dacă lași oaia să spună povestea, tot timpul lupul e personajul negativ', a mai spus el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton